Może mi ktoś powiedzieć, czy w oryginalnym włączniku świateł z opcją halogenów są podświetlane białe ikony?? Mi świeci tylko zielona dioda i obok pomarańczowa jak włącze przeciwmgielne, dlatego pytam bo nie wiem czy warto rozbierać włącznik.
pzdr.
podświetlany włącznik świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Brawo niech świeci jak najdłużej choć z doświadczenia wiem, że końcówki tych żaróweczek lutują się nie specjalnie.zaba84 pisze:a ja za zagoweczke dalem 60gr i stara wytachalem z tego plastiku i wlozylem nowa i przylutowalem i swieci..
[ Dodano: 09 Mar 2007 17:55 ]
Fabrycznie żarówki są zgrzane nie lutowane
one loVWe
jawel pisze:Brawo niech świeci jak najdłużej choć z doświadczenia wiem, że końcówki tych żaróweczek lutują się nie specjalnie.zaba84 pisze:a ja za zagoweczke dalem 60gr i stara wytachalem z tego plastiku i wlozylem nowa i przylutowalem i swieci..
[ Dodano: 09 Mar 2007 17:55 ]
Fabrycznie żarówki są zgrzane nie lutowane
dokladnie, ciezko bylo zlutowac bo luz nie chcial zlapac drucikow przy zarowce ale lekusko zyletka podskrobalem i zlapal jak ta lala....
byl golf I 1.6 gti
byl golf II 1.6
byla calibra 8V
teraz jest golf III 1.8 GT- zobaczymy jak sie przyjmie...
sprzedam mojego golfa => http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3510391
byl golf II 1.6
byla calibra 8V
teraz jest golf III 1.8 GT- zobaczymy jak sie przyjmie...
sprzedam mojego golfa => http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3510391
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ostatnio miałem okazję lutować taką zarówkę - do podświetlania zapalniczki. Bez problemu mozna ją przylutowć stosując FOSOL. Jest to odrdzewiacz-odtłuszczacz do stali i zeliwa. Koszt niewielki - niecałe 5zł za 0,5 litra. Pozatym doskonały srodek do odrdzewiania. Bierzemy dosłownie kroplę, smarujemy drucik, cyna i lutujemy.