Czy fotele z Audi A6 rocznik 2000 podejda do golfa 2???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- KamilW
- Forum Master

- Kontakt:
Czy fotele z Audi A6 rocznik 2000 podejda do golfa 2???
Witam, otoz mam okazje nabyc po atrakcyjnej cenie ww fotele w pelnej elektryce i z grzaniem... tylko nie wiem czy mi podpasuja do golfa, niby sa na 3 szyny tylko nie wiem jak z rozstawem... moze mi ktos pomoc 
-
To_mas
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
KamilW, z mk3 bez problemu !!! ale z mk4 wiem ze da sie załozyć !!!!!!!!!!!!! choć nie wiem ile tam tzreba pozmieniać w dole !!! Ale na 100 wejdą!! bo u kogoś widziałem juz tu....
Więc jesli lubisz kombinować to droga wolna
[ Dodano: Czw Mar 08, 2007 15:39 ]
KamilW, z mk3 bez problemu !!! ale z mk4 wiem ze da sie załozyć !!!!!!!!!!!!! choć nie wiem ile tam tzreba pozmieniać w dole !!! Ale na 100 wejdą!! bo u kogoś widziałem juz tu....
Więc jesli lubisz sie troche pobawić z autem to droga wolna ale dopytaj sie jeszcze jak duza ta zabawa jest !!
Więc jesli lubisz kombinować to droga wolna
[ Dodano: Czw Mar 08, 2007 15:39 ]
Więc jesli lubisz sie troche pobawić z autem to droga wolna ale dopytaj sie jeszcze jak duza ta zabawa jest !!
-
greg
KamilW, najprosciej to przespawać nogi z golfa 3 do foteli z golfa 4 oraz środkowe mocowanie - dlatego ze w mk3 - idą z tyłu ślizgi a w mk4 kółka. I inne jest mocowanie środka - dobry spawacz + rozebranie siedzisk - uważam że w 2 godziny zrobione. Fotele z mk4 są fajniejsze od mk3 (chyba że masz w mk3 z GT)
- KamilW
- Forum Master

- Kontakt:
Ciekawe czy nie dalo by sie zostawic kolekgreg pisze:KamilW, najprosciej to przespawać nogi z golfa 3 do foteli z golfa 4 oraz środkowe mocowanie - dlatego ze w mk3 - idą z tyłu ślizgi a w mk4 kółka
da sie zrobicgreg pisze:inne jest mocowanie środka - dobry spawacz + rozebranie siedzisk - uważam że w 2 godziny zrobione.
Wiesz, widzialem z mk 3 GTi i mi sie nie podobaja, ladniejsze sa nawet zwykle czarne z mk4 i dlatego je wybralem, a napisz mi jak mozesz jaki jest rozstaw rolek w fotelach??greg pisze: Fotele z mk4 są fajniejsze od mk3 (chyba że masz w mk3 z GT)
-
greg