[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
widze że nie ma 2 zdań
te BBSy po prostu nie wiedzieć czemu ale zajebiście pasują do mk3
tyle że w wersji 4x100 (poloGTI) mało jest na rynku...
a może opylić swój komplet 4x100 (przód tarcze 256/20, tył tarcze 220/10) i zakupić komplecik z GTI 5x100 (288/20 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić...
póki co skończyłem lutowanie gniazda z zegarów mk3 i mam już gotowe kabelki - w sobote podłaczam na próbe zegary z mk4
w przyszłym tygodniu w końcu pakuje te springi H&R -40mm
bedą foty..
te BBSy po prostu nie wiedzieć czemu ale zajebiście pasują do mk3
tyle że w wersji 4x100 (poloGTI) mało jest na rynku...
a może opylić swój komplet 4x100 (przód tarcze 256/20, tył tarcze 220/10) i zakupić komplecik z GTI 5x100 (288/20 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić...
póki co skończyłem lutowanie gniazda z zegarów mk3 i mam już gotowe kabelki - w sobote podłaczam na próbe zegary z mk4
w przyszłym tygodniu w końcu pakuje te springi H&R -40mm
bedą foty..
- bacco
- Użytkownik
- Kontakt:
jest to jakis sposob a i heble bedziesz mial lepszecowboy pisze: a może opylić swój komplet 4x100 (przód tarcze 256/20, tył tarcze 220/10) i zakupić komplecik z GTI 5x100 (288/20 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić...
[url=http://imageshack.us][img]http://img526.imageshack.us/img526/3653/vwban2jq9gi6.jpg[/img][/url]
ja wiem że BBScovacsxxx pisze:cowboy, ja stawiam na bbsy a co do hamulcow to moze faktycznie wzmacniaj jak bedziesz piac sie w gore z moca no i twdy bbsy na 5x100 znalezc latwo
z mocą się nie będę piął - 150km i w miare płaskie 320 NM mi styka żeby kilować większość aut
póki co turbinka chodzi jak nówka więc nie będę jej zmieniał ale gdyby coś to wtedy włoże od AWX-a i dmuchne do 1,4Bara ewentualnie wtryski 0.216 (wieksze nie żeby nie obciążać pompy)
ale hamulec 288 to podobno zupełnie inna historia
cieka jestem jak hamują standardowe 256/10 w mk3 - pewnie to już zupełna kicha...
u mnie od 100 km/h to dęba staje - problem jest przy wyższych prędkościach...
no ale jak kupie 4x100 to zostane przy seryjnych - nie jeżdże agresywnie, a i po trasie wolniej zacząłem pomykac...
wszystko się wyjaśni niedługo...
- monster mack
- Ma gadane
- Kontakt:
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Też spoko - ale BBS-y ładniejsze
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
ta opcja zawsze jest na rozstawie 4x100 - heble z G60djtom pisze:czyli nie zmieniasz na 280mm?
jakbym zmieniał na 5x100 to bym kombinował z heblami z GTI/VR6 czyli 288
dzięki jestem niemal tak szczęśliwy jak Ty po zakupie ABF-adjtom pisze:gratuluje
tyle ile byłem w stanie daćdjtom pisze:ile wyszły?
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Bardzo ładne.
Dobrze, że na te sie zdecydowałeś.
Uważam, że jak już wydawać kasę (i to nie małą) to lepiej dorzucić już te 3-4 stówki i kupić coś konkretnego
Dobrze, że na te sie zdecydowałeś.
Uważam, że jak już wydawać kasę (i to nie małą) to lepiej dorzucić już te 3-4 stówki i kupić coś konkretnego
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
extra fele, poprostu najlepszy wybor
a powiedz mi przy tej mocy co masz to starcza sily na zahamowanie? czy czesto sie gotują? tez robie sobie plany...... a moze by tak te od G60 ?
kurde, musze powiedziec ze twoj golfer bedzie moim wzorcem do nasladowania (pod wzgledem mechanicznym)
sam w kwietniu bede robil chipsa
czekam na efekty prac noi na inter
a powiedz mi przy tej mocy co masz to starcza sily na zahamowanie? czy czesto sie gotują? tez robie sobie plany...... a moze by tak te od G60 ?
kurde, musze powiedziec ze twoj golfer bedzie moim wzorcem do nasladowania (pod wzgledem mechanicznym)
sam w kwietniu bede robil chipsa
czekam na efekty prac noi na inter