ksiązka do golfa MK2 1,6 benzyna

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Janosik1983

ksiązka do golfa MK2 1,6 benzyna

Post autor: Janosik1983 » czw mar 31, 2005 13:41

witam mam golfika mk 2 1.6 benzynka i troszke problemów z przewodami które wychodzą z osłony filtra powietrza i szukam ksiązki do tego typu. odsyłacz na stronce nie dział u mnie. Jezeli ktoś miał by takie cudo w jezyku polskim to byłbym ogromnie wdzięczny.
a wogóle to stronka i forum są poprostu genialne.
jestem nowy i pierwszy raz pisze wiec jak coś zrobiłem nie tak to zgóry przepraszam.
kontakt do mnie to:
damianparys@op.pl
gg; 1732942 :grin: :grin:

Awatar użytkownika
Adam Polak
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Adam Polak » czw mar 31, 2005 19:45

sprecyzuj jakie masz problemy z przewodami postaram Ci pomóc

Janosik1983

Post autor: Janosik1983 » pt kwie 01, 2005 13:02

Adam Polak pisze:sprecyzuj jakie masz problemy z przewodami postaram Ci pomóc

Więc nie wiem czy dobrze sie wypowiem ale jak kupiłem mk2 1,6b ściągnełem z austri dokładniej to tam gdzie jest filtr powietrza w tej osłonie plastikowej nie miałem podpięta tylko jedną rurke a pozostałe bodaj 3 miejsca nie były podpięte puste i nie było podłaczonych zadnych rurek a wydawało by sie że powinny raczewj być. Wiec zaczełem sam kombinować i raz był słaby
drugi raz gasł całkiem
i troszke mnie to denerwuje, że tak to jest. a propo może nie najdokładniej to opisałęm ale musze jeszcze lepiej popatrzec i wtedy opisze problem. Bo ja kurcze troche laik jestem w tym temacie
(ale z góry dzięki za zainteresowanie :grin:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”