Problem z przyspieszaniem na 5 biegu!!!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z przyspieszaniem na 5 biegu!!!!
Koledzy co moze byc ze autko po wcisnieciu gazu w podloge na 5 biegu strasznie szarpie...na innych biegach jest ok.....silnik 1z......mial ktos taki problem??
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
-
- Mały gagatek
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
ćwikła pisze:ok wiem o co chodzi....sprawdze w weekend ale jakos nie chce mi sie wierzyc aby to mialo jakis wplyw....Adamm mozesz mie oswiecic jaki to moze miec wplyw??
sprawdz a jak to bedzie to to bedziemy dyskutowac bo znow ktos powie ze mam zboczenie zawodowe i naganiam sobie klientow
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
a nie za wolno jeździsz, może za wcześnie wrzucasz 5 biegćwikła pisze:Koledzy co moze byc ze autko po wcisnieciu gazu w podloge na 5 biegu strasznie szarpie...na innych biegach jest ok.....silnik 1z......mial ktos taki problem??
Adamm nie masz nie masz, ja chciałem napisać to co Ty zaproponowałeśAdamm pisze:sprawdz a jak to bedzie to to bedziemy dyskutowac bo znow ktos powie ze mam zboczenie zawodowe i naganiam sobie klientow
ale zaraz by mnie posądzili że jesteśmy w koligacjach
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Autkiem jezdzi mój ojciec...przewaznie jego predkosci oscyluja w okolicach 110zł..mysle ze jednak sprawne autko tak by sie niezachowywalo nawet jak bym jechal 80 na beigu...ostatnio przejechalem sie tym autkiem i na pierwszych 4 biegach gaz opór auto rwie do przodu i nie ma szarpania....wrzucam 5bieg i zaczyna szarpac....RobertP pisze:a nie za wolno jeździsz, może za wcześnie wrzucasz 5 biegćwikła pisze:Koledzy co moze byc ze autko po wcisnieciu gazu w podloge na 5 biegu strasznie szarpie...na innych biegach jest ok.....silnik 1z......mial ktos taki problem??Adamm nie masz nie masz, ja chciałem napisać to co Ty zaproponowałeśAdamm pisze:sprawdz a jak to bedzie to to bedziemy dyskutowac bo znow ktos powie ze mam zboczenie zawodowe i naganiam sobie klientow
ale zaraz by mnie posądzili że jesteśmy w koligacjach
ok Adamm sprawdze to....mam nadzieje ze pomoze...jednak jak mozesz wyslij mi na PW co to ma wspolnego...bede troche madrzejszy:)
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6