linka w siedzeniach MK2 2 drzwiowy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
c-kozi
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

linka w siedzeniach MK2 2 drzwiowy

Post autor: c-kozi » wt mar 29, 2005 16:19

urwala mi sie linka pociagajaca za hak w siedzeniu ktory pozwala na otwarcie siedzenia w 2 drzwiowej golficy. Urwala mi sie przy samym dole. Jka to naprawic.

zdybi83

Post autor: zdybi83 » wt mar 29, 2005 21:58

Witaj w klubie mam ten sam problem. Naszczęście mi poszła tylko z jednej strony ale co z tego jak wlazła do siedzenia. Trzeba próć fotel ale ja sobie darowałem i podwiązałęm hak tak że fotel trzyma mi się teraz na jednym.

Awatar użytkownika
TZC
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: TZC » wt mar 29, 2005 22:05

miałem ten sam problem
wyciągnołem siedzenie i na dole oparcia patrząc od tylniej strony są po zaginane takie kawałki metalu nie wiem jak to nazwać odginasz je nie pamiętam dokładnie ile ich jest ale około 5 szt. i jak już odegniesz to odchaczasz to obszycie siedzenia i podciągasz je trochę do góry i tu masz już na widoku całą linke

Awatar użytkownika
c-kozi
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: c-kozi » wt mar 29, 2005 22:07

no tak to najlatwiejszy sposob ale malo bezpieczny
taka linke mozna kupic ale w serwisie golfa za 50 zł. uważam ze to przesadna cena, dlatego sie mecze z tym co mam. u mnie na szczescie urwala sie ta od strony drzwi i mam mozliwosc odciagniecia haka. ale to nie jeste wyjscie.

Awatar użytkownika
TZC
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: TZC » wt mar 29, 2005 22:11

Ja nie kupowałe zastosowałem koszulkę z kabla i bobrze ją przesmarowałem żeby była ślizga

fincz

Post autor: fincz » wt mar 29, 2005 22:11

mi sie urwala przy fotelu kierowcy, niestety od strony srodka samochodu. nic, poki co wpuszczam wiare lewa strona, bo w sumie mi to jakos strasznie nie przeszkadza i nie chce mi sie pruc fotela. jak trzeba, to odciagam hak i koniec. troche kiszka z tymi linkami.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”