Dziwne prukanie w mono wtrysku golf3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ćwikła
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Dziwne prukanie w mono wtrysku golf3

Post autor: ćwikła » wt mar 29, 2005 16:25

Witam jakos wczesniej nie przywiązywałem do tego uwagi ale u mojego kolegi na tym samym silniku tego nie ma....bowiem u mnie z wtrysku tej puszki ze znaczkiem VW co idzie do dolotu złychac jakby pruklanie w skutek czego silnik głosniej pracuje...co to moze byc czy tak wogóle powinno byc..autko zasilane LPG i silnik to 1,8 ADZ wtrysk jednopunktowy

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: Dziwne prukanie w mono wtrysku golf3

Post autor: Borys » wt mar 29, 2005 18:13

ćwikła pisze:Witam jakos wczesniej nie przywiązywałem do tego uwagi ale u mojego kolegi na tym samym silniku tego nie ma....bowiem u mnie z wtrysku tej puszki ze znaczkiem VW co idzie do dolotu złychac jakby pruklanie w skutek czego silnik głosniej pracuje...co to moze byc czy tak wogóle powinno byc..autko zasilane LPG i silnik to 1,8 ADZ wtrysk jednopunktowy
zobacz czy nie peknieta jest guma pod wtryskiem i czy wszystkie podcisnienia podłaczone

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
ćwikła
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: ćwikła » wt mar 29, 2005 18:33

Gume pod wtryskiem miałem wymienianą podczas zakłdania gazu i własnie chyba od wtedy załuwazyłem to prukanie......wczesniej guma była praktycznie rozerwana ale nie było rzadnego prukania...

ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Post autor: Borys » wt mar 29, 2005 22:09

ćwikła pisze:Gume pod wtryskiem miałem wymienianą podczas zakłdania gazu i własnie chyba od wtedy załuwazyłem to prukanie......wczesniej guma była praktycznie rozerwana ale nie było rzadnego prukania...
hmm,
a odłacz podgrzewanie kolektora ssacego, jeza, taki gruby czerwony przewód moze to to ci pruka

www.vrservice.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”