Pytanie o nazwe częsci
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pytanie o nazwe częsci
Witam! Mam pytanie o nazwę części z układu chłodzenia. Nie jestem pewny czy dobrze odczytałem numer ale wydaje mi się, że jest to: 191 819 911A. Próbowałem znaleźć coś na googlach i wydaje mi się że chodzi o ten metalowy trójnik na zdjęciu po prawej stronie. http://homepage.ntlworld.com/kevin.yeom ... sValve.jpg Jak się ta część nazywa i ile orientacyjnie może kosztować? Pozdrawiam!
bartos1985 tak to jest termostat od nagrzewnicy, możesz go smiało zastapić miedzienymi rurkami (foto), słuzy on do tego by w fazie rozgrzewania silnika nie szła woda na nagrzewnicę (skraca sie czas nagrzewania silnika - bo układ jest pomniejszony o układ nagrzewnicy) tak jak napisał zodiak w nie wielu mk2 to było stosowane
...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ten cienki wtedy już nieistnieje łaczysz tylko grube przwody do nagrzewnicy - pomijając całe "ustrojstwo" ze zdjęcia.eidos pisze:te dwa grube weze łączysz ze soba a ten cienki zaslepiasz
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
-
- Nowicjusz
- Kontakt: