[mk3] jakie felgi do mk3?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] jakie felgi do mk3?
czy do golfa 3 mozna zapodac felgi 15 cali teraz mam 14 cali i chyba lepiej podobalby mi sie na 15 clowych kolach .?ale jak to sie ma do predkosci wiadomo ze wzrossnie ale o ile???
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie koniecznie wzrosnie wszystko zalezy od opon a wejsc wejda nawet 16 cali,,, tylko nasze drogi........................

Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
Re: czesc mam pytanie
Ja mam 15 w mkII bardzo polecam tylko jakieś mocne grube.Efekt wizualny super ale jest troszeczkę twardszy.Co do rozmiaru gdzieś tu jest przelicznik bo stąd ściągałem ja osobiście mam opony 195/50 to mniej więcej odpowiada standardowemu rozmiarowi,minimalna odchyłka na +tidia pisze:czy do golfa 3 mozna zapodac felgi 15 cali teraz mam 14 cali i chyba lepiej podobalby mi sie na 15 clowych kolach .?ale jak to sie ma do predkosci wiadomo ze wzrossnie ale o ile???
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Sprawa wygląda następująca zależy jakie masz fele bo jeśli jakiś szajs to daj sobie spokuj bo je pogniesz wchodza 16 a nawet 17 predkość nie wzrośnie sprawa jest taka że mierzysz średnice koła i wyliczas sobie jaka felga z jakim profilem ogumienia dla przykładu śmigam na 16/215/40 ale fele firmowe i nie ma problemów na dziurach.
TUTENHAMON