Nagrzewnica
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sswistak
- Mały gagatek

- Kontakt:
Nagrzewnica
Siema wszystkim od 7 dni jestem posiadaczem golfa II z 89r w wersji Boston. Moim problemem jest przeciekajaca nagrzewnica wnioskuje ze to to gdyz samochud mocno paruje a z nawiewu wydstaje sie para przy grzaniu. Prosil bym o jakies wskazowki jak do tego sie zabrac co rozkrecic zeby saemu to zdemontowac i zalozyc nowa (mam nadzieje ze dostepne na allegro sa odpowiednie) Dzieki z gory za pomoc
Swistak
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
witaj, tez mam bostona i tez wymienialem nagrzewnice
nowa na allegro kosztuje 30 zł (łódż)
instrukcje wymiany nagrzewnicy znajdziesz na stronie glownej w poradach, generalnie jest spory srubkowej roboty, od strony silnika tylko dwie srubki (3 jesli masz klime) ale w kabinie trzeba rozberac tunel srodkowy, kratki nawiewow, przewody powietrzne od nog i podszybia, przelaczniki nawiewow i co najgorsze to obudowe nagrzewicy ktora jest spora (dopeiro po wyjeciu ze srodka wyciagasz nagrzewnice)
pozdrawam
nowa na allegro kosztuje 30 zł (łódż)
instrukcje wymiany nagrzewnicy znajdziesz na stronie glownej w poradach, generalnie jest spory srubkowej roboty, od strony silnika tylko dwie srubki (3 jesli masz klime) ale w kabinie trzeba rozberac tunel srodkowy, kratki nawiewow, przewody powietrzne od nog i podszybia, przelaczniki nawiewow i co najgorsze to obudowe nagrzewicy ktora jest spora (dopeiro po wyjeciu ze srodka wyciagasz nagrzewnice)
pozdrawam
- Fabian LDZ
- _

- Kontakt:
tak jak napisał sas_gti, na allegro jest pełno nagrzewnic w cenach od 30 do 40zł, a żeby ją wymienić trzeba rozebrać deche, tunel środkowy, dokładna porade znajdziesz tutaj -->http://vwgolf.pl/index.php?id=wymiananagrzewnicy