PASEK ROZRZADU mk3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

michaltczew
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

PASEK ROZRZADU mk3

Post autor: michaltczew » sob mar 26, 2005 21:05

Hej. Normalnie nakopie do dupy mechanikowi. Ostatnio dalem auto do naprawy piszczala mi delikatnie rolka napinacza dalem mechanikowi naciagnal mi tak pasek ze szok tak piszczalo pojezdzilem 2 dni podjechalem do niego powiedzial ze najlepiej kupic nowa rolke bo ta juz poszla sie dymac i zas koszty 56 zl. Dzisiaj zalozyl mi ta nowa bylo ok paska juz tak mocno nie naciagnal przejechalem okolo 20 km i zas piszczy delikatnie przy ok 1500 tys. Wyczytalem w postach ze pasek rozrzadu powinien obrocic sie o okolo 90 stopni a dzis mozna bylo obrucic o okolo 45 stopni tak na oko. We wtorek podjade do innego mechanika niech poluzni pasek bo chce uratowac nowa rolke i czy w ogole da sie ja jeszcze uratowac??? Do wszystkich Tczewiakow nie oddawajcie auta do naprawy kolo Shela to sa partacze nie z tej ziemi

ku_bi
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » sob mar 26, 2005 21:40

jedź po zwrot kasy do tego partacza

michaltczew
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: michaltczew » sob mar 26, 2005 21:59

ku bi nie chce ogladac tego dupka na oczy za wymiane nic nie wzial ale lepszy motyw pojechalem do niego na wymiane uszczelniacza i mial tylko luknac na ten rozrzad. A skonczylo sie tak : wymiana uszczelniacza 208 zl padla mu linka sprzegla twierdzil ze po zalozeniu nie odbija wiec musialem kupic 97 zl no i teraz ta rolka sie zesrala 56 zl przez h...ja 153 zl w plecy

ku_bi
Kontakt:

Post autor: ku_bi » sob mar 26, 2005 22:16

to rzeczywiście jakiś cudak z niego, takich lepiej omijać z daleka :otepienie:

r30q
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: r30q » ndz mar 27, 2005 00:02

wogole kolej naprawia silniki nie z tej epoki , nie zna sie nie ma sprzętu , ogarnij kogos kto bedzie pewny i nie bedzie leciał w ch*** : / albo zacznij sam robic wszystko przy swoim golfie chociaz do rozrzadu i ja sie nie dotykam, lepiej w rece fachowcow....

pozdr

Inne auto z grupy VAG

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”