PASEK ROZRZADU mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
PASEK ROZRZADU mk3
Hej. Normalnie nakopie do dupy mechanikowi. Ostatnio dalem auto do naprawy piszczala mi delikatnie rolka napinacza dalem mechanikowi naciagnal mi tak pasek ze szok tak piszczalo pojezdzilem 2 dni podjechalem do niego powiedzial ze najlepiej kupic nowa rolke bo ta juz poszla sie dymac i zas koszty 56 zl. Dzisiaj zalozyl mi ta nowa bylo ok paska juz tak mocno nie naciagnal przejechalem okolo 20 km i zas piszczy delikatnie przy ok 1500 tys. Wyczytalem w postach ze pasek rozrzadu powinien obrocic sie o okolo 90 stopni a dzis mozna bylo obrucic o okolo 45 stopni tak na oko. We wtorek podjade do innego mechanika niech poluzni pasek bo chce uratowac nowa rolke i czy w ogole da sie ja jeszcze uratowac??? Do wszystkich Tczewiakow nie oddawajcie auta do naprawy kolo Shela to sa partacze nie z tej ziemi
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
ku bi nie chce ogladac tego dupka na oczy za wymiane nic nie wzial ale lepszy motyw pojechalem do niego na wymiane uszczelniacza i mial tylko luknac na ten rozrzad. A skonczylo sie tak : wymiana uszczelniacza 208 zl padla mu linka sprzegla twierdzil ze po zalozeniu nie odbija wiec musialem kupic 97 zl no i teraz ta rolka sie zesrala 56 zl przez h...ja 153 zl w plecy
-
- Ma gadane
- Kontakt:
wogole kolej naprawia silniki nie z tej epoki , nie zna sie nie ma sprzętu , ogarnij kogos kto bedzie pewny i nie bedzie leciał w ch*** : / albo zacznij sam robic wszystko przy swoim golfie chociaz do rozrzadu i ja sie nie dotykam, lepiej w rece fachowcow....
pozdr
pozdr
Inne auto z grupy VAG