ABS słaby i szarpie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ABS słaby i szarpie
Witam mam problem, na który już nie mam siły Chodzi dokładniej o Golfa 3 Silnik 1,8 ABS z 92r ogólnie to jest cos słaby porównywajac z innymi Absami to mój chodzi, co najwyżej jak jakiś 1,6 ale oprócz tego zdarza się ze czasem szarpie nie chce wchodzić na obroty i tak jak by letko strzelał z tłumika ale to szarpie tak ze głowę o kierownice można rozwalić aha i czasem jak trochę ostrzej pojadę to Np. jak stoję na czerwonym świetle to chodzi tak jak by chodził na ssaniu czyli tak 1100/1200 Obr wymieniłem już wszystkie Filtry paliwa oleju powietrza kabinowy, święcę, kable WN Kopułkę, palec nawet kostkę stacyjki, bo niby ona cos z elektryka robiła, ale nadal to samo proszę pomóżcie, bo już naprawdę nie mam siły
Było mk1Cl.Mk2CL.MK2GLMK2GTIF&IMK3GT JEST MK3GTI Edytion Zawsze było i Bedzie VW
- marek2907
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
a zapłon utawiałeś????
a rozrząd masz dobrze ustawiony??
sprawdzałeś czy pompa paliwa daje dobre ciśnienie??
a rozrząd masz dobrze ustawiony??
sprawdzałeś czy pompa paliwa daje dobre ciśnienie??
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
-
greg
a jak z odpalaniem - nie ma problemów?
[ Dodano: Nie Lut 18, 2007 11:38 am ]
oytam bo możliwe ze... poszła podstawka pod wtryskiem tj ten łącznik gumowy - podczas jazdy odchyla się (lewe powietrze- słabnie) wtedy silnik wraca do innego położenia wtrysk siada na miejsce (dostaje kopa) i znowu odchylenie
[ Dodano: Nie Lut 18, 2007 11:38 am ]
oytam bo możliwe ze... poszła podstawka pod wtryskiem tj ten łącznik gumowy - podczas jazdy odchyla się (lewe powietrze- słabnie) wtedy silnik wraca do innego położenia wtrysk siada na miejsce (dostaje kopa) i znowu odchylenie
greg, mechanik patrzał mówił ze jest ok jutro jade na komputer
byłem na komputerze nie ma niby błendów ale znów sie stało ze na biegu jałowym na ciagle 1500obr i nie schodzi:/
[ Dodano: Czw Mar 01, 2007 02:36 ]
Byłem znowu na innym komputerze i pokazuje mi Styk biegu jałowego - F60 i co to Mozę być czyściłem styki szukałem jakiegos przerwanego kabla i nic nie mam pojęcia proszę o pomoc
byłem na komputerze nie ma niby błendów ale znów sie stało ze na biegu jałowym na ciagle 1500obr i nie schodzi:/
[ Dodano: Czw Mar 01, 2007 02:36 ]
Byłem znowu na innym komputerze i pokazuje mi Styk biegu jałowego - F60 i co to Mozę być czyściłem styki szukałem jakiegos przerwanego kabla i nic nie mam pojęcia proszę o pomoc
Było mk1Cl.Mk2CL.MK2GLMK2GTIF&IMK3GT JEST MK3GTI Edytion Zawsze było i Bedzie VW