klapa bagażnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
klapa bagażnika
witam wszystkich
mój problem dotyczy zamka w bagażniku MK4 kombi nie mogę przykręcić kluczyka aby ją otworzyć jak się dobrać do zamka przy zamkniętej klapie (od środka) żeby nie połamać obudowy klapy. Na forum znalazłem wiele odpowiedzi jednak demontaż dot zawsze klap które mozna otworzyć proszę o pomoc
mój problem dotyczy zamka w bagażniku MK4 kombi nie mogę przykręcić kluczyka aby ją otworzyć jak się dobrać do zamka przy zamkniętej klapie (od środka) żeby nie połamać obudowy klapy. Na forum znalazłem wiele odpowiedzi jednak demontaż dot zawsze klap które mozna otworzyć proszę o pomoc
AgenT
-
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
WD 40 nie pomogło
kiss a ile dałeś za taką naprawę?
żona się śmieje : bo ma MK1 i nic nigdy się jej w zamku nie popsuło zresztą tam jest prosta sprawa śrubki i można dojść a tu jakieś zatrzaski ludzie piszą że może ta obudowa pęknąć więc się boję powalczyć z tym na czuja bez porady od kogoś kto z tym już walczył pozdrawiam i czekam na radę
kiss a ile dałeś za taką naprawę?
żona się śmieje : bo ma MK1 i nic nigdy się jej w zamku nie popsuło zresztą tam jest prosta sprawa śrubki i można dojść a tu jakieś zatrzaski ludzie piszą że może ta obudowa pęknąć więc się boję powalczyć z tym na czuja bez porady od kogoś kto z tym już walczył pozdrawiam i czekam na radę
AgenT
W moim przypadku sprawa dotyczyła akurat stacyjki (peugeot 205), ale też można było włożyć kluczyk tylko nie szło go przekręcić i też żadne wd40 nie pomagało. Kosztowało mnie to 100zł., ale dlatego bo miałem unieruchomione auto i gość musiał się osobiście fatygować żeby przyjechać do mnie.
Myślę że w Twoim przypadku powinno być zdecydowanie taniej bo sam możesz podjechać do niiego na miejsce.
Myślę że w Twoim przypadku powinno być zdecydowanie taniej bo sam możesz podjechać do niiego na miejsce.
robierałem ten plastik na kla[pie - nic nie pękło - nie bój się.woozie_2x_men pisze:ięc się boję powalczyć z tym na czuja bez porady od kogoś kto z tym już walczył
[ Dodano: Sob Lut 17, 2007 9:35 pm ]
woozie_2x_men, napisz do mnie maila to ci wyślę instrukcję jak otworzyć go bez kluczyka oraz instrukcję rozbierania tej klapy forsius@poczta.fm
-
- Nowicjusz