Rozrusznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Rozrusznik
Witam !!!
ostatnio zrobiłem sobie remont rozrusznika wymieniłem wszystkie tulejki przemyłem cały nowy smar no i szczotki. No i taka sprawa ze juz nie buczy cichutko (o to chodziło) ale moge przekrecic kluczykiem drugi raz jak mi auto zapali nie działa ta blokada wie ktos co jest grane ??
Pozdrawiam MiChI
ostatnio zrobiłem sobie remont rozrusznika wymieniłem wszystkie tulejki przemyłem cały nowy smar no i szczotki. No i taka sprawa ze juz nie buczy cichutko (o to chodziło) ale moge przekrecic kluczykiem drugi raz jak mi auto zapali nie działa ta blokada wie ktos co jest grane ??
Pozdrawiam MiChI
rozrusznik
Kolego problem masz w stacyjce nie w rozruszniku!
tam znajduje sie specjalny mechanizm zapobiegajacy wlaczeniu rozrusznika podczas pracy silnika
Pozdrawiam daro31
tam znajduje sie specjalny mechanizm zapobiegajacy wlaczeniu rozrusznika podczas pracy silnika
Pozdrawiam daro31

Re: rozrusznik
daro31ie pisze:Kolego problem masz w stacyjce nie w rozruszniku!
i co teraz ??
rozrusznik
albo zmien kostke albo zostaw tak jak jest to nic nie szkodzi chyba ze jestes kobieta to jest problem bo one czesto nie slysza nawet disla
Mozesz to rozebrac i naprawic jak masz pojecie i zdolnosci manuallne ,ja naprawiam czesto rzeczy nie rozbieralne i nie naprawialne z reguly.
ja radze Ci zostawic tak jak i
narka
Mozesz to rozebrac i naprawic jak masz pojecie i zdolnosci manuallne ,ja naprawiam czesto rzeczy nie rozbieralne i nie naprawialne z reguly.
ja radze Ci zostawic tak jak i

narka
Re: rozrusznik
sprawdzone ze niedaro31ie pisze:chyba ze jestes kobieta to jest problem bo one czesto nie slysza nawet disla

ja mysle ze du... to ja nie jestem wszysto robie sam w moim VW i działadaro31ie pisze: Mozesz to rozebrac i naprawic jak masz pojecie i zdolnosci manuallne ,ja naprawiam czesto rzeczy nie rozbieralne i nie naprawialne z reguly.

Pozdrawiam MiChI
to jest na pewno ta kostka - biała
- 20 zł na allegro
http://moto.allegro.pl/item165556466_no ... _seat.html

http://moto.allegro.pl/item165556466_no ... _seat.html