Mam taki dziwny problem pomózcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Dystans6
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mam taki dziwny problem pomózcie
Zauwazylem ze jak skrecam do konca kierownicą to prztyka spręzyna i potem jak wyprostuje kola na wprost to cała droge samochód ściaga .jak sie zatrzymam i skrece kierownicą w przeciwna strone to znowu brzdęknie ta spręzyna i pozniej samochód juz nie sciaga jedzie prosciutko ladnie co to moze byc troche to denerwuje ze samochod sie wyrywa tak albo w jedna albo w druga strone .
- Dystans6
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Masz na mysli te poduszki pod amortyzatorami ?? ja wlasnie o tym caly czas mysle bo jak wlazlem na kanal to w wahachach wszystki drazki gumy sworznie sa dobre nic nie widze a koles od ktorego kupilem woz wymienial jedna poduszke a drugiej nie wiec moze to ona blokuje i sprezyna tak sie nie chce obrucic i prztyknierafał l pisze:kolego a mooze zaje....chaly ci sie juz łożyska na obrotnicach?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Poza tym łożyskiem: jest to typowy objaw jak się jedna ze spręzyn ułamie na dole, zwykle ostatni zwój. Skręcić koła, włożyć palce i sprawdzić. Mnie się to 2 razy stało.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Dystans6
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kurde dopiero wczoraj do tego wszystkiego zajrzalem i sie okazalo ze sprezyna pekla jednak na dole kurde ehhhhhhhh.kupilem nowe sprezyny jak wyjelem amorki to sie okazalo rowniez ze i one sa do wymiany bo wogole nie pracują i sa tak zardzewiale ze nie idzie wymienic wkladów czekam dzis na amorki i sie wezme bedzie zawieszenie nowePaweł Marek pisze:Poza tym łożyskiem: jest to typowy objaw jak się jedna ze spręzyn ułamie na dole, zwykle ostatni zwój. Skręcić koła, włożyć palce i sprawdzić. Mnie się to 2 razy stało.