grzaneczka997 pisze:A mi sie wydaje ze jakbys zrobil tej drugiej lampie zdjecie na wprost to tak samo by wygladala jak bede mial chwile wieczorem to ci to zrobie...
No cóż być może masz rację, ja tam widzę dokładną granicę gdzie sie kończy to błyszczące
marek2907 pisze:dokładnie tak
a przy wtyczkach nic nie trzeba przerabiać , lampki są dedykowane do twojego furaka więc myślałem ze to będzie dla ciebie jasne
Wiesz, ja wolałem się zapytać niż kupić sprzęt za 8 stów a potem kombinować

Zapytać nie zaszkodzi przecież, a warto być pewnym
robert29 pisze:Jesli chodzi o to czy bedziesz musial cos przerabiac ja wymienialem lampy w moim Mk3 z H4 wlasnie na H7+H7 typu ala golf4 i mialem w komplecie od producenta specialna zworke ktora wklada sie w skrzynke bezpiecznikow w miejsce starej i tyle
No przez telefon jeden sprzedawca coś mi tam własnie mówił o "wkładce" w skrzynke bezpieczników

To by się zgadzało
grzaneczka997 pisze:A mi sie wydaje ze jakbys zrobil tej drugiej lampie zdjecie na wprost to tak samo by wygladala jak bede mial chwile wieczorem to ci to zrobie...
No cóż być może masz rację, ja tam widzę dokładną granicę gdzie sie kończy to błyszczące
marek2907 pisze:dokładnie tak
a przy wtyczkach nic nie trzeba przerabiać , lampki są dedykowane do twojego furaka więc myślałem ze to będzie dla ciebie jasne
Wiesz, ja wolałem się zapytać niż kupić sprzęt za 8 stów a potem kombinować

Zapytać nie zaszkodzi przecież, a warto być pewnym
robert29 pisze:Jesli chodzi o to czy bedziesz musial cos przerabiac ja wymienialem lampy w moim Mk3 z H4 wlasnie na H7+H7 typu ala golf4 i mialem w komplecie od producenta specialna zworke ktora wklada sie w skrzynke bezpiecznikow w miejsce starej i tyle
No przez telefon jeden sprzedawca coś mi tam własnie mówił o "wkładce" w skrzynke bezpieczników

To by się zgadzało
Sprawy się chyba jednak inaczej potoczą. I to co na początku wykluczyłem chyba będzie kupione. Mówie o tamtych lampach całych w chromie - ich cena była na początku 999zł. Dzisiaj patrze i cena już 759zł
http://tuning1.com/info.php?co=221
To jednak jest różnica spora. Nawet w porównaniu z tymi za 850zł.
Rozglądałem się też za żarówkami H7. Do tej pory latałem na Tungsramach +60% i chyba do nowych lamp też takie kupie. I w wolnym czasie skompletuję wszystko i zabiorę się za zamontowanie przekaźników.