Tym razem o rozkręcaniu drzwi.

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
lordmatej
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Tym razem o rozkręcaniu drzwi.

Post autor: lordmatej » wt lut 13, 2007 19:25

Mam kolejne pytanie-muszę dobrać się do drzwi w środku-czyszczenie zamków i reanimacja elektrycznych szyb.Zacznę od przednich bo te ważniejsze.Ale mam obawy co do prostoty tego przedsięwzięcia.czy włączniki szyb i lusterek są jakoś odłączane czy po zdjęciu plastiku będzie mi to wisiało na kablach.czy jest to proste dla laika bez garażu i do tego na przyblokowym parkingu??
Aha i jeszcze jedno proste pytanie.Kilka osób już pomogło mi na tym forum,jak mam kliknąć i gdzie żeby temu komuś liczyło się że mi pomógł?? Jestem nowy....Obrazek

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt lut 13, 2007 19:45

jest to proste. Po odciągnięcu tapicerki wypinasz wtyczki od wszystkiego. http://www.a1electric.com/install/vw/vw04.htm

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
lordmatej
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Do kolegi

Post autor: lordmatej » wt lut 13, 2007 19:53

Stary dzięki serdeczne za ten schemacik!!!!Super sprawa!! Zabawa na weekend gwarantowana!! Pozdrawiam!! A jak z tym pomaganiem?? Co mam zrobić??

...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt lut 13, 2007 19:59

Jako autor tematu masz na dole odpowiedni przycisk.Ale naprawdę wystarczą podziękowania.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
lordmatej
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Już wiem

Post autor: lordmatej » wt lut 13, 2007 20:02

No to wszystko wiem!! W takim razie dzięki serdeczne i kliknąłem tam gdzie trzeba!! Pozdrawiam!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”