strasznie dobija zawieszenie!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
strasznie dobija zawieszenie!
Witam! Wymieniłem amortyzatory (olejowe KYB) sprezyny seryjne (nowe) poduszki łożyska i jak wjde na studzienke czy jakas nierownosc gdzie nie powinno sie normalnie nic dziac strasznie słychac jak dobija kolo towarzyszy przy tym lekki huk! Czego to moze byc wina amoorkow?? Moze lepiej bylo kupic gazowe!
-
- Mały gagatek
ja mam olejowo gazowe i nie dobija najlepiej na szarpaki wjedź sprawdź gumy na wachaczach tam Ci poweidzą co może mieć luz i walić. miałem coś takiego po wymianie w sumie całego przodu co ty ale sie okazało że to waliły z tyłu amorki wymieniłem i gitara gra.powodzenia bo zawiecha to ciezki temat
somsiad- już szczęśliwy ojciec!!!
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
widziesz moze to wina olejowek co mam a mogłem gupic gazowki! one jednakk lepiej amortyzuja stego co wyczytałem!somsiad3 pisze:ja mam olejowo gazowe i nie dobija najlepiej na szarpaki wjedź sprawdź gumy na wachaczach tam Ci poweidzą co może mieć luz i walić. miałem coś takiego po wymianie w sumie całego przodu co ty ale sie okazało że to waliły z tyłu amorki wymieniłem i gitara gra.powodzenia bo zawiecha to ciezki temat
ja mialem ostatrtnioio taki dobijanie u meni bylo tak.... trzeba odkrecic amor pod maks i opuscic w dol i zobacz od spodu na gniazdo poduszaki amorka czy wkolo nie jest obrysowany okrag.. u mnei okazalo sie ze przy duzym skoku diurze itp talezyk lekko nawala naokolo ganizda amorka ...
pzdr
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !