Poproszę też o Wasze opinie na temat wielosezonówek. A może używane, lub nalewki-ktoś jeździł, zna, wie co lepsze? Pozdrawiam i bardzo dziękuję za sugestie

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
kolejny nawiedzony, o światopoglądzie ukształtowanym przez producentów oponBezy pisze:Przysłowie mówi "Jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego"... Jedno jest raczej pewne - w zimie na nich, podobnie jak na letnich nie pojeździsz...
Słuchaj CZOPIE - jeżeli ja jestem kolejnym nawiedzonym - to powiem ci, że jesteś chyba tutaj pierwszym popier..onym jakiego spotkałem. Jeżeli w taki sposób chcesz tutaj zaistniec i istniec - krótka ta droga jak twoje zwoje mózgowe. A co do opon - tobie radzę jazde przez cały rok na dojazdówkach. A wytłumacz to sobie tak - skoro VW daje tylko jeden rodzaj dojazdówki, to jasne powinno być dla ciebie ze mozna na nich z powodzeniem jeździc i w zime i w latomaniack pisze:kolejny nawiedzony, o światopoglądzie ukształtowanym przez producentów oponBezy pisze:Przysłowie mówi "Jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego"... Jedno jest raczej pewne - w zimie na nich, podobnie jak na letnich nie pojeździsz...![]()
proponuję zauważyć smiley'a na końcu, nie miałem zamiaru wyzywać kogoś od @#$($@ lub (@$*(@# z tak błahego powodu...Bezy pisze:Słuchaj CZOPIE - jeżeli ja jestem kolejnym nawiedzonym - to powiem ci, że jesteś chyba tutaj pierwszym popier..onym jakiego spotkałem.maniack pisze:kolejny nawiedzony, o światopoglądzie ukształtowanym przez producentów oponBezy pisze:Przysłowie mówi "Jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego"... Jedno jest raczej pewne - w zimie na nich, podobnie jak na letnich nie pojeździsz...![]()
przy okazji VW mówi bezpośrednio - nie szybciej niż 60kmph i jak najszybciej naprawić uszkodzoną oponę, bo dojazdówka ma służyć tylko w nagłej potrzebie... porównanie do wielosezonowym moooocno nietrafioneJeżeli w taki sposób chcesz tutaj zaistniec i istniec - krótka ta droga jak twoje zwoje mózgowe. A co do opon - tobie radzę jazde przez cały rok na dojazdówkach. A wytłumacz to sobie tak - skoro VW daje tylko jeden rodzaj dojazdówki, to jasne powinno być dla ciebie ze mozna na nich z powodzeniem jeździc i w zime i w lato
maniack pisze: przy okazji VW mówi bezpośrednio - nie szybciej niż 60kmph i jak najszybciej naprawić uszkodzoną oponę, bo dojazdówka ma służyć tylko w nagłej potrzebie... porównanie do wielosezonowym moooocno nietrafione
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 45 gości