Końcówka drążka kierowniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
gopiter
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Końcówka drążka kierowniczego
Witam!
Mam do wymiany końcówki drążka kierowniczego w miom MK3.Jakiej firmy najlepiej kupić żeby trochę na nich pojeździć na naszych cudownych drogach?Czy końcówki są takie same w układzie ze wspomaganiem i bez?
Mam do wymiany końcówki drążka kierowniczego w miom MK3.Jakiej firmy najlepiej kupić żeby trochę na nich pojeździć na naszych cudownych drogach?Czy końcówki są takie same w układzie ze wspomaganiem i bez?
- ADi997
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
SWAG też jest dobry
Aktualne DupoVWozy:
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
-
EmigrantGB
- Mały gagatek

Polecam ci Lemfordera są to dobre części niemieckiego producenta i naprawde można na nich długo pojeździć. Dużo tego montujemy tak że wiem. Na ale cena niestety jest troszeczke wyższa. pozdrawiam
mój golfik piękny styl prosto z Holandii przybyłem nim kilka chwil w tulipanach stal i trochę sobie zgnił hehe/stoi i tęskni za mną a ja niestety rozglądam się za innym autem ale sercem zawsze z MKII/ Passat 3BG nowy nabytek/MK2 nadal w stajni
no własnie a teraz TRW to podobno MOOG ?gopiter pisze:No wlasnie zastanawiam sie nad Lemforderem lub TRW...EmigrantGB pisze:Polecam ci Lemfordera...
tak mi powidzieliw FOTA... i cenowo o pare groszy tańszy od FEBI....
ktoś może coś powiedzieć o tych końcówkach ?
[ Dodano: Pon Cze 04, 2007 15:01 ]
za to w ofercie Intercarsu dalej jest TRW w 2-krotnie większych cenach niż MOOG ????
Re: Końcówka drążka kierowniczego
Lemfoeder o Febi to nawet nie chcę słyszeć !!!gopiter pisze:Witam!
seba