Akumulator
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
no spoko ale nie brales pod uwage jakie ty masz car audio a jakie ja no chyba ze masz identyczne . Kazde car audio rozni sie pod wzgledem poboru mocy aaa earthquake magma wiesz co moze z autem zrobic i potrzbuje bankowo dobry akumulator zeby mi nie siadl a zas nie chce mi sie meczy z ladowaniem co tydzien lub dwa
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
no a sobie pomysl teraz ja mam pionka 6500 dvd z wyswietlaczem lcd 7 cali dodatkowy prad mamga swoja droga ale wzmacniacz jbl 1201.1 jak to ten tez bierze sporo pradu wiecej napewno niz twoj dodam ze jeszcze dojdzie cale naglosnie przodu to juz bedzie nie wiem ale moze 2x tyle co twoje bierze nie wiem czy te 4 woofery dorownuja magmie pod wzgledem poboru pradu
http://www.horn.pl/produktyphp/pokaz_pr ... +Twin+Mono http://www.trademe.co.nz/structure/0001 ... 067037.htm http://www.dealtime.co.uk/xPF-DLS-R6A i jeszcze boschmen 1900watt do tego suba byl.pododawaj sobie pobory nie licze radia
pytałeś - dostałeś odpowiedź - nie potrzeba ekstra akumulatora ( w sensie żelowego - firmówke która trzyma parametry kup jak najbardziej)
jak teraz uważasz, że potrzebujesz go, to napisz - zamknie sie temat i nie będzie rozmowy, tylko po co wtedy pytasz, skoro masz już własne zdanie i nie dasz sie przekonać ?
nie tylko ty tutaj masz mocny sprzęt, a niektórzy mają i mocniejszy... ja wycofuje sie z dyskusji
jak teraz uważasz, że potrzebujesz go, to napisz - zamknie sie temat i nie będzie rozmowy, tylko po co wtedy pytasz, skoro masz już własne zdanie i nie dasz sie przekonać ?
nie tylko ty tutaj masz mocny sprzęt, a niektórzy mają i mocniejszy... ja wycofuje sie z dyskusji
Co ty stary za wymagania masz przy takim sprzęcie kilka godzin bez palenia silnika przecież to nie możliwe nawet nowy akumulator rozładujesz pare razy do zera i straci na pojemności lub czeste katowanie go doprowadzi do rozsiarczenia i będzie wartał tyle co ten twój teraz.Szwagierro pisze:Zeby nie siadl po paru godzinach grania tylko zeby dawal sobie rade
Ja ma 55Ah i spoko nie katuje go sprzętem pilnuje zeby był doladowany zycie mnie tego nauczyło bo wczesniej zakatowałem 3 nawet od disla akumulator mi wkońcu padł za durzego też nie pakuj chyba ze alternator wymienisz bo inaczej go nie doładuje i klapa
[ Dodano: 09 Lut 2007 12:44 ]
masz pioniera one pokazują napięcie w instalacji i widzisz kiedy zabawe skończyć i sciszyćSzwagierro pisze:pionku 6500
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
szwagieroo: popatrz na opisy naszych systemow, i dojdziesz do wniosku ze wcale tyle mocy nie posiadasz,
uwazasz ze Twoje radio pobiera duzo mocy i dlatego potrzebna Ci zelowka, niezle mnie rozbawiles, to samo wzmacniacz, co ma to do znaczenia...
wszystko zalezy od glosnikow i tego jak to wykorzystujesz... zapewniam Cie ze jezeli masz tyle mocy ile nam tu deklarujesz, to zwykly aku dobrze utrzymany starczy Ci na dlugo
najwidoczniej jak ktos juz wspomnial, masz swoje zdanie wiec po co ten topic
uwazasz ze Twoje radio pobiera duzo mocy i dlatego potrzebna Ci zelowka, niezle mnie rozbawiles, to samo wzmacniacz, co ma to do znaczenia...
wszystko zalezy od glosnikow i tego jak to wykorzystujesz... zapewniam Cie ze jezeli masz tyle mocy ile nam tu deklarujesz, to zwykly aku dobrze utrzymany starczy Ci na dlugo
najwidoczniej jak ktos juz wspomnial, masz swoje zdanie wiec po co ten topic
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
nie napisalem ze mam swoje zdanie aaa post byl zebyscie mi doradzili jakis dorby akumulator ktory zaraz nie siadzie wiem ze bosh dobra firma bo ojciec kupowal do kazdego auta nowego bosha i sie nie martwil ze mu nie odpali aaa raz zakupil tylko bosha i sluzyl mu lub sluzy bo auto sprzedane po dzisiejszy dzien . Wiec jakiego bosha mozecie mi doradzic ooo tak powiem bo wsumie te aku. sa nie drogie a sa wytrzymale bardzo
ja mam taką opcje jako wygaszacz pokazuje napięcie w instalacji ty tez poszukaj powinieneś mieć ale ja mam mp3 wma a ty inny modelSzwagierro pisze:niby jak mozna to zobaczyc ?????????
A ja z ojcem mamy akumulatory centry i nie ma problemu wczesniej miałem inne firmy ale długo nie podziałały a bosha to nie miałem więc ktoś inny musi ci doradzić
Powodzenia w wyborze
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
Szwagierro pisze:ja mam dvd cd mp wma czyli taki jak ty a wlasnie masz pilota do tego radia mogbys mi pokazac jak on wyglada
Szwagierro pisze:ja mam pionka 6500 dvd z wyswietlaczem lcd 7 cali
Ale ja mam DEH-P6800MP Mp3 WMA organic 3D tuner sat radio to jest inny zdjęcie pilota moge zrobić ale czy ci się to przyda
[ Dodano: 10 Lut 2007 12:34 ]
wpisz na neta swój model radia opis i tam znajdziesz zdjęcie pilota