[MK2 Elektryka] Hyta rozrusznik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2 Elektryka] Hyta rozrusznik
jest nowy akumlator wymieniony kabel plusowy i jak auto postoi np 10 godzin to hyta na 2s rozrusznik i gasnom kontrolki apuzniej ok kreci normalnie ,rozrusznik też jest wymieniony i robi to samo co pszed wymianom rozrusznika
DIGIFANT I ;)
Nie chce być niemiły ale czy język polski jest naprawdę taki trudny 
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=hyt ... lr=lang_pl
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Pozwolę sobie odgrzebać temat, bo w moim golfiku mam podobny problem, a mianowicie silnik się wiesza przy odpalaniu, z tym że dzieje się to tylko rano lub po dłuższym postoju. Pierwsze co mi przyszło do głowy to ten rozrusznik więc wymieniłem w nim szczotki i tulejki, tą w bloku również. Później wymieniłem akumulator na nowy i cały czas to samo, jest jeszcze jakaś inna możliwość przyczyny tej usterki ??