[mk2] gaśnie -POMÓŻCIE

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

remixm

[mk2] gaśnie -POMÓŻCIE

Post autor: remixm » śr mar 23, 2005 11:47

Pisałem juz w sprawie gasniecia golfika.Mam mkII 1,8 gti i nie wiem coi moze byc.swiece nowe kable nowe.Może przewody podcisnieniowe.czasami spadnie z obrotów ale zaraz wraca na nie a czasami ptrafi sobie poprostu zgasnąć.
WIELKA HELPA!!!

ku_bi:proszę pisać w temacie jakiego auta i czego dotyczy problem - w nawiasach kwadratowych!!!

bagio

Post autor: bagio » śr mar 23, 2005 12:22

Jak masz komputer to powod jest taki ze moze byc uszkodzony,albo gaznik(uszkodzenie klapy przepustnicy) Pozdro

remixm

pomóżcie

Post autor: remixm » śr mar 23, 2005 12:28

w tym problem ze nie mam gaznika bo to wielopunkt bezposredni.a komp uszkodzony hmmmm chyba nie bo takto by szalal caly czas a to jest nieregularne czasami jeżdze tydzien i nic a czsami w ciagu dnia 3 razy sie zdarzy ale zauwarzylem jedno ze wtedy gdy jest duza wilgotnosc powietrza jest to czestrze,
pozdrawiam

bagio

Post autor: bagio » śr mar 23, 2005 12:32

To jest dobre bo mam to samo w MKII i przy wilgotnosci mi sie czesciej zdaza gasniecie!Teraz jak jest w miare sucho jest dobrze!Ale ja mam kompa walnietego,to nie ma nic do rzeczy ze ma caly czas szwankowac wlasnie tak jak mowisz przy zmianie temperatur jest zawsze cos nie tak.Moje zdanie jedz do fachowca i sprawdz kompa.Pozdro

remixm

Post autor: remixm » śr mar 23, 2005 12:38

a wiesz moze jakie koszty sa sprawdzenia kompa?moze ktos ma VAG serwis programik i moze go udostepnic w celach sprawdzenia kompa i autku.bo z tego co mi sie wydaje to w serwisie to cholernie zedra .

ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » śr mar 23, 2005 21:36

sprawdzenie vag-iem to koszt ok 50 zł. napisz czy po tym jak gaśnie możesz go uruchomić :?:

remixm

Post autor: remixm » czw mar 24, 2005 09:22

jak zgasnie to potem moge go uruchomic bez problemu,chociaz raz zdarzyło sie że nie mogłem.Musiałem troszke pokręcić ale odpalił.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”