jakie obroty powinny byc na jalowym w 1z?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jakie obroty powinny byc na jalowym w 1z?
jak w temacie... ja mam u siebie rowno 920rpm, ale slyszalem ze mozna spokojnie zejsc do ok 500rpm. thx za info
------------Regeneracja N75 do silnika 1Z-------------WARSZAWA------------
Tel. pięć zero pięć sześć jeden osiem sześć pięć sześć.
no to chyba wszystk dobrze. no u mnie niby ma 191kkm, ciekawe czy zamiast 1 niema 3 :/ ale wypluc to tfu... tfu tfu. No ja na ultimate w 5 osob 170km/h wycisnelem zeby jeszcze byl mial z kilometr to moze i wiecej by pobiegł, a ja k u was?
------------Regeneracja N75 do silnika 1Z-------------WARSZAWA------------
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

tak było na początku, teraz muszę wymienić N-75. Też na tym jeżdże i powiem że sobię chwalę. Programik mówi: 860 do 940. Włącz sobie elektroniczny obrotomierz (www.vwgolf.pl i wejdz w porady- tam to jest) i na wyświetlaczu przebiegu odczytasz ile masz.GieTe pisze:ultimate w 5 osob 170km/h wycisnelem zeby jeszcze byl mial z kilometr to moze i wiecej by pobiegł
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

to zasyfisz dolot syfem z EGR'a i pupa zbitaGieTe pisze:ja to wogole 90 normalne mykam
Ale jak go kupiłem to nie mial najmniejszych problemów ze 170ką.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

twardy, witam, a ja sie wqrzyłem i pomyślałem że kupię nowy zawór, 180 zeta dam, trudno się mówi, ale będzie spokój. Innego wyjścia nei ma. A ten jak zdejmę to zacznę myśleć jak wyczyścić
Ale teraz myślę o tym gdzie dorwać białą klapę i zderzak i N&% zostawiam na koniec- i tak tera ne sprawdzę, bo przy 130 by mi rozwalony zderzak odfrunął 
Pozdrawiam
Pozdrawiam