Wymienie sobie sam to nie problem:)) Tylko jaka firma ?? zeby nie kupić szajsu
moze ktoś zna nr tej części
Pozdrawiam i czekam na rade:)
Mój Mk2 to 1.6 TD rocznik 86:P
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

też mam tej firmy i smigam.sGARY pisze:mam chyba spidana za wlasnie chyba 70zl i jest dobrze
jeśli mówimy o zewnętrzynm toTo_mas pisze:Mój Mk2 to 1.6 TD rocznik 86:P

z tego co widać TUTAJ to do TD z 86 kosztuje 89.zł ale czy spidan to nie wiem ...tomekzabrze pisze: watpie zebys go kupil za 70 zl jak koledzy mowia z tego co ja wiem ceny sa wyzsze......
ja płaciłem za sztuke cos koło 110zl firmy nie pamietam. Z wymiana sobie poradzisz jak najbardziej ,ja wymieniałem sam . Jak odkrecisz tylko srube ta co idzie do sworznia ale ta poziomo i wybij z wachacza to nie przestawisz zbieznosci ani kata pochylenia ,oczywiscie jest łatwiej sobie bardziej rozebrac zawieszenie , wyjac sworzen i odkrecic dwie sruby od mcpersona bedziesz miał lepszy dostep ale musisz sie liczy z poprawieniem zbieznosci na stacji .Przegub ja wybiłem gumowym młotkiem ,,smar i gumy i opaski bedziesz miał w komplecie.i pamietaj o mocnym dokreceniu tej duzej sruby od połoski ,nasadka30.Mam nadzieje ze cos zrozumiesz bo troche namieszałem pzdr!!! dasz rade!To_mas pisze:Wymienie sobie sam to nie problem:)) Tylko jaka firma ?? zeby nie kupić szajsu )
moze ktoś zna nr tej części )
Pozdrawiam i czekam na rade:)
eee po piwku nie doczytałem ale rad nigdy nie za wiele hehe pzdrTo_mas pisze:Wymienie sobie sam to nie problem:))

no wlasnie to nie spidan pisalme o spidanie .......!!! niewiem po co takie glupoty piszeci ze idzie kupci spidana za 70 zl .........RobertP pisze:z tego co widać TUTAJ to do TD z 86 kosztuje 89.zł ale czy spidan to nie wiem ...tomekzabrze pisze: watpie zebys go kupil za 70 zl jak koledzy mowia z tego co ja wiem ceny sa wyzsze......
kto odpowieział że spidan kosztuje 70zł ?tomekzabrze pisze:no wlasnie to nie spidan pisalme o spidanie .......!!! niewiem po co takie glupoty piszeci ze idzie kupci spidana za 70 zl .........
sory ale czytaj troszkę czytaj ....tomekzabrze pisze:To_mas, masz racje spidan jest najlepszy

chyba na pewno nie, spidan kosztuje w granicach 150-200 zł zewnętrzny, ja tez mam do wymiany i z tego co sie zorientowalem to :sGARY pisze:mam chyba spidana za wlasnie chyba 70zl
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 69 gości