Prosze obejrzeć, opanować sie i skomentowac filmik :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Było już to na forum.
Łącznie z filmem z hamowni - bodajże 778 kucy wyszło ale głowy nie dam.
Łącznie z filmem z hamowni - bodajże 778 kucy wyszło ale głowy nie dam.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
wiesz co... obejrzałem filmik i może masz racje... w sumie to moze za wolno to przemijalo ale ja bym przy 200 nie wrzucił luzu zobacz ze obrotomierz spadł do 10 tys. no chyba ze to jest prawdziwy hardcorowiecchcesz to ja ci nakręce film i zobaczysz jak ja ruszam
i będzie to samo
i napiszę jeszcze VR6 800KM
a ty uwierzysz że prawda
Szacuneczek dla wszystkich auto maniaków - takich jak ja :-)
moje MK3
moje MK3
Re: Prosze obejrzeć, opanować sie i skomentowac filmik :)
pablohasan pisze:http://video.interia.pl/obejrzyj,filtr, ... urbo_730km
ale ściema.
primo. 730 koni i reczna zmiana biegow? hehe jeszcze ta swietna lampka nad kokpitem przy takiej mocy to musialby byc dragster...
drugie. jak by już reke zdjal z kierownicy to watpie aby byl w stanie tylko drugą utrzymac auto...
trzecie. 4s do 120?? rozumiem ze golf mk2 o jakiejs mocy moglby sie rozpedzic nie rozpadajac sie, ale to musialoby zajac wiecej czasu. ten mialby osiagi niczym F1. nawet gdyby opony nie zaczely sie slizgac to by stanal na tylnych kolach [rozumiem ze ten "super model" nie mial normalnego napedu na przod, bo przy takiej "mocy" to nie mialoby najmniejszego sensu]
napisali na stronce ze skrzynia z audi TT Quattro... rozumiem ze wytrzymała jest ale takiej mocy by nie przeniosła.
czwarte
powiecie ekstremalny tuning. ale kto przy takich modach zostawia tradycyjny kokpit? wejdzcie na ich strone i zobaczcie te samochody. bujdy na kółkach. jechałem golfem o mocy ~250KM. wygladalo to dosc podobnie. poco więc dodawac gratis 500km?
piąte.
kierownica wogole nie drży?
heh ciagle mam skurcze brzucha ze smiechu. filmik roku. puszcze jeszcze raz a potem zerkne na strone do ktorej jest link.Prosze obejrzeć, opanować sie i skomentowac filmik
[url=http://ilepali.info/pt.php?id=62][img]http://ilepali.info/foot.php?id=62[/img][/url]
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
troche mocy musi miec ale nie 700 koni i napisali ze skrzynia od audi TT quatrówki moj tata ma taka TT'ke podkrencona na 250 koni i jak wylacze ESP to ona nawet na 3 jeszcze przemieli na suchym asfalcie a gdzie taki golf 700 koni to bolid by byl i mielilby w miejscu przy takich obroach jak gosciu go kreci bez zadnych systemow ja jechalem kiedys z tata omega 187 koni 240 i audikiem sam jechalem 250 (tata byl dosc mocno pijany i krzyczal mi *#cenzura#* pelna *#cenzura#* dajesz ) to predkosc czuc na kierownicy ale auta z naprzeciwka az tak sie nie rozmazuja tylko ze na to sie zwraca uwagi sadzac 250 no i teraz 18 punktow mam pozdrawiam