Wybór zawieszenia do MK1 Cabrio
- Boberek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wybór zawieszenia do MK1 Cabrio
ja ci powiem tak miałem
sprezyny OMP
spreżyny EIBACH
zawieszenie SPORT LINE EIBACH
zawieszenie FK HI TECH
gwint FK na KONI
gwint HR na BILSTEINIE B6
gwint SS
wiec mam porównianie
KONI to wcale nie jest beton
sprezyny OMP
spreżyny EIBACH
zawieszenie SPORT LINE EIBACH
zawieszenie FK HI TECH
gwint FK na KONI
gwint HR na BILSTEINIE B6
gwint SS
wiec mam porównianie
KONI to wcale nie jest beton
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2007 16:04 przez Boberek, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdr Boberek.
a ty mozesz cos dorzucić w tej materii od siebie?nowy13 pisze:pewnie Ci napisze standardMarcel 08 pisze:Co polecasz na polskie ulice do jazdy na codzień ?
boberek lubi nisko i bardzo twardo z tego co mówił w zeszłym roku. Ciekawe czy potwierdzi
[b]ZAPRASZAMY NA -> [/b] www.08PSS.pl
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
Łuki ale jakiś konkretny zestaw [sprężyny+amory] masz u siebie czy gwint jakiś ?
wiem,ze twardo i nisko tj to, ale nie wytrzymałem z zestawem KONI sport 60/40, bo plomby mi prawie wypadły i zrezygnowałem..... przejazd przez niektore warszawskie ulice to masakra, a jezdze codziennie Łabitem. Nawet jest niekomfortowa na nowe wylanym asfalcie
boberek a ktory z przez cibie wymionionych "kompletów" był w "miare" nietwardy
wiem,ze twardo i nisko tj to, ale nie wytrzymałem z zestawem KONI sport 60/40, bo plomby mi prawie wypadły i zrezygnowałem..... przejazd przez niektore warszawskie ulice to masakra, a jezdze codziennie Łabitem. Nawet jest niekomfortowa na nowe wylanym asfalcie
boberek a ktory z przez cibie wymionionych "kompletów" był w "miare" nietwardy
[b]ZAPRASZAMY NA -> [/b] www.08PSS.pl