buszmeny w półce

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
fasd
TDI++ 190PS
TDI++ 190PS
Kontakt:

buszmeny w półce

Post autor: fasd » sob lut 03, 2007 19:42

a wiec tak moj kuzyn kupił sobie cały zestaw tego ustrojstwa i ma zamiar zamontować to w półce z tyłu dla mnie to jest jeden wielki shit no ale cuż moze wy mu to wytłumaczycie!!

wypowiedzcie sie na temat samych głośników i sposobu i miejsca montazu moze wy mu to wybijecie z głowy !! pozdr

viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » sob lut 03, 2007 19:55

moze jeszcze opakowania nie wyzucil :) poco mamy radzic jak ma to zamontowac skoro mamy to mu z glowy wybic?

Awatar użytkownika
żeber
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: żeber » sob lut 03, 2007 20:03

:mlotek:

Diesel Power!!!
Kupie dokładke GTI lub zamienie
Mój golficz - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=91600
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=45

Awatar użytkownika
scuzzy
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: scuzzy » sob lut 03, 2007 20:12

dziwny temat tu kolega umieścił. proponuję poczytać faq i wtedy wszytko będzie jasne :)... przyznaję się bez bicia że kiedyś sam miałem u siebie półkę gdy nie wiedziałem co to jest car audio 2x20cm + 2x13cm +2x tweeter :prayer: i powiem szczerze że grało tylko głośno heh:D na szczęście to już przeszłość :P :mlotek:

Awatar użytkownika
sworcjusz_kg
"Rabbit is in my mind"
Kontakt:

Post autor: sworcjusz_kg » sob lut 03, 2007 20:21

Ale dlaczego chcesz go odwiesc od tego zestawu?
Mi sie wydaje ze muzyki w samochodzie slucha sie dla wlasnej przyjemnosci! Jesli taki zestaw mu sprawi satusfakcje to chyba tylko dobrze dla niego!!! Odradzac mozna komus kto sie pyta o zdanie i chce zrobic cos porzadnie (nawet z najtanszego sprzetu). Jesli ty mu juz mowiles ze tak sie nie robi a on nie sluchal to co my mozemy zrobic? Niech wszystko podlaczy i niech sie cieszy "dobrym brzmieniem" :bigok: Odnosnie montarzu to powiedz ze najlepiej gra jak ma dwa jajka po bokach i 30 cm na srodku a dookola 4 tweetery :bajer: (takie zestawienie ma moj kumpel i nawet sobie nie zdawalem sprawy ile mu to frajdy przynosi). Pozdrawiam

Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » sob lut 03, 2007 20:41

moj kolega ma eskorta jajka w przednich drzwiach tweetery w polce z tylu radio ala alpine,kurde do zludzenie przypominajace alpinke nawet z tymi kreskami i nawet zima okno otwarte na maksa i um cyk um cyk.jak mi to pokazal to chcial jeszcze pokazac co ma w bagazniku ale juz niechcialem tam zagladac.spytal sie jak mi si eto podoba,co mialem mu powiedziec?spytalem sie tylko czy mu sie podoba,powiedzial ze tak to ja mu ze to najwazniuejsze,ale gdyby kiedys cos chcial pozmieniac to najpierw niech przyjdzie domnie.

Awatar użytkownika
sworcjusz_kg
"Rabbit is in my mind"
Kontakt:

Post autor: sworcjusz_kg » sob lut 03, 2007 20:53

wlasnie o to chodzi. Lepiej zeby zyli w slodkiej nieswiadomosci ze cos moze grac lepiej od ich sceny w aucie niz zeby sobie wlosy wyrywali ze maja taki slaby sprzet :bigok:

Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D

Awatar użytkownika
zmick
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: zmick » pn lut 05, 2007 23:10

fasd pisze:wypowiedzcie sie na temat samych głośników i sposobu i miejsca montazu moze wy mu to wybijecie z głowy !! pozdr
A czy on w ogóle czyta to forum? Wg. mnie ono nie jest do wybijania komuś czegoś z głowy, tylko doradzania ludziom proszącym o poradę i chcącym się czegoś dowiedzieć i nauczyć

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”