Alternatywa dla plastikowych kratek głosników
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Alternatywa dla plastikowych kratek głosników
Witam
plastikowe osłonki głośników w przednich drzwiach... no własnie... rzeczy bardzo delikatna, niewiele wystarczy zeby pokruszyla sie w drobny mak, klejenie mija sie z celem, a kratki do najtanszych gadzetow nie należa
i tutaj moje pytanie : czy może ktoś z Was wynalazł jakaś alternatywe dla tych kratek żeby było ładnie i praktycznie
Pozdrawiam
plastikowe osłonki głośników w przednich drzwiach... no własnie... rzeczy bardzo delikatna, niewiele wystarczy zeby pokruszyla sie w drobny mak, klejenie mija sie z celem, a kratki do najtanszych gadzetow nie należa
i tutaj moje pytanie : czy może ktoś z Was wynalazł jakaś alternatywe dla tych kratek żeby było ładnie i praktycznie
Pozdrawiam
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej:
Tak Piotra2 wlasnie mam oryginalne panele,ale obydwa zostały przy wsiadaniu potraktowane obuwiem i niestety ta siatka plastikowa w środku sie połamała.piotr2 pisze:niedrogie sa tam a masz oryginalne panele?na glosniki 13?bo tez takie widzialem na alleg.
Mysle nad tymi, które sa na allegro
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej: