Pekniety filtr powietrza
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pekniety filtr powietrza
Witam! sorki jesli w zlym miejscu pisze... mam maly problem a mianowicie moja golfina 1.8 pelny wtrysk 98KM czasem na gazie "strzela". przewod od silnika do przeplywomierza rozwala sie i tam jest taka blokada zeby przeplywomierza nie zepsulo w razie takiego wybuchu, niby nic bo mozna to zalozyc w 5min ale ostatnio po wystrzale obudowa od filtra powietrza popekala i teraz za duzo powietrza dostaje... objezdzilem zlomy ale nie maja niczego takiego. Gdzie moge dostac taka obudowe? moze ma ktos? ile moze cos takiego kosztowac i jak zarazdzic zeby wiecej tak nie robil??? za pomoc z gory wielkie THX
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
seryjny "nowy" [uzywany] bedzie lepszy .... no, a jezeli chodzi o stozek to zawsze psychicznie sie lepiej bedziesz czuł, ze go masz .... jak juz chcesz stożek to warto zainwestowac w kompletny dolot do przepustnicy. [dolot do stożka / stożek / "dolot" np z kwasówki]
[b]ZAPRASZAMY NA -> [/b] www.08PSS.pl
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja u siebie mam stozek i cene jest nieistotna bo ja za swoj dalem 200pln K&N i jakos specjalnie lepiej nie jest niz na takim za 40pln, wczesniej jezdzil w mk4 teraz wrzucilem do mk1, podniesionej mocy to raczej nie czuje ale to dopiero dokladnie spradze w lato bo teraz bestia w garazu stoi, niewiem czy nawet nie stal sie troche slabszy, ale cudownie buczy tak powyzej 3000rpm, wlasciwie stozek zaklada sie tylko dla dzwieku
[url=http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=212]..... [b]Moje Bestie ! ! ! [/b][img]http://images20.fotosik.pl/257/86c91e700900a42a.gif[/img][/url]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
to juz zalezy od ciebie czy zostawisz czy nie. ja zostawilem bo wszystko bylo riobione na szybko a teraz troche zimno zeby grzebac i niechce mi sie, a pozatym tam jest dolot powietrza wiec tez jest dobrze, stozek lubi swierze powietrze
[url=http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=212]..... [b]Moje Bestie ! ! ! [/b][img]http://images20.fotosik.pl/257/86c91e700900a42a.gif[/img][/url]
jezeli juz chcesz wsadzac stożek - to mozesz:
- zamknac do w puszcze po starym filtrze,
- zrobic tak jak mad
a najlepije:
- jak juz ci pisałem lub po prostu jakos odizolowac stożek by nie dostawał cieplego powietrza - zeby juz cos sie działo tzn jak załozysz stozek to moc moze spac o 1KM ale dostaniesz ok 2NM i jak juz mad pisał bedzie "ładny" dzwiek
- zamknac do w puszcze po starym filtrze,
- zrobic tak jak mad
a najlepije:
- jak juz ci pisałem lub po prostu jakos odizolowac stożek by nie dostawał cieplego powietrza - zeby juz cos sie działo tzn jak załozysz stozek to moc moze spac o 1KM ale dostaniesz ok 2NM i jak juz mad pisał bedzie "ładny" dzwiek
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
slyszalem ze przy -13 stopniach na stozku ciekawe rzeczy zaczynaja sie dziac gasnie itp... szukam obudowy oryginalnej ale ceny sa szokowe... gosc mi zaspiewal za troche plastiku 150zl od jakiego modelu jeszcze pasuje ten filtr?? tylko od cabrio?? Mad moze chcesz sprzedac gore od obudowy?? pozdraVWiam
zapewne powinieneś szukać nie konkretnie do cabrio a do np swojej wersji silnikowej [1.6 / 1.8] i chyba bedzie tez pasował od MK2bartek1988 pisze: od jakiego modelu jeszcze pasuje ten filtr?? tylko od cabrio??
P.S. / O.T.
ja chyba bede miał do przedania stożek JOM'a [ale spory jest, bo miał byc do 2.0 Turbo]
bedzie ogłoszenie
-
- Nowicjusz
- Kontakt: