Wiekszy intercooler???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Wiekszy intercooler???
Witam wszystkich!!! posiadam golfa IV MK4 interesuje mnie moc powyzej 200 KM a wiec musze wymienic kilka zeczy z silnika 1,8T czyli S3,TT czy tez leon. jest jedno ale w tych silnikach sa 2 coolery a ja posiadam jeden..
Moje pytanko jest nastepujace ; czy trzeba koniecznie dolozyc drugi badz wymienic na jeden wydajniejszy??
Moje pytanko jest nastepujace ; czy trzeba koniecznie dolozyc drugi badz wymienic na jeden wydajniejszy??
+(plusik malutki)
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dobrze by bylo zalozyc jeden wiekszy cooler
najleiej przeniesc go na srodek auta przed inne chlodnice, bo z boku nie ma przewiewu duzego i nawet bardzo wydajny intercooler nie dziala na sto procent
najleiej przeniesc go na srodek auta przed inne chlodnice, bo z boku nie ma przewiewu duzego i nawet bardzo wydajny intercooler nie dziala na sto procent
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja moge uszyc wszystko nawet z dolotem nowym:DGrzes 4 pisze:wielkie dzieki kolego tak tez radzili czlopaki z CS.
[ Dodano: 31 Sie 2006 11:28 ]
a niewiecie moze gdzie szyja coolery na miare ???
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
a skad wiesz ze lepsza? byłes? robili cos w twoim aucie?MaDaAFaKa pisze:najlepiej w eltec'u profesionalna firma www.el-tec.pl
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ja robiłem do polo 6n2 z ASZ, orurowanie + boczki w IC strasznie mało miejsca ale wyszłocowboy pisze:szyłeś może orurowanie na mk3 z AFN-em (seryjna suszarka) pod FMIC-a ?evolution pisze:ja moge uszyc wszystko nawet z dolotem nowym:D
aha auto ma klimę...
ile samo orurowanie ? podaj info na PW
www.vrservice.pl
no ładnie wyszło to auto Katheriny...ale zderzak musiał być wycięty..ja robiłem do polo 6n2 z ASZ, orurowanie + boczki w IC strasznie mało miejsca ale wyszło
ten rdzen to custom czy z ori ICKa z BMW
dlaczego boczki robiłeś z plastiku a a nie alu ?
ja planuje wcisnąć od Sharana - zmieści się w dziurę w zderzaku od MK3 i rozważam opcję żeby podobnie jak Ty puścic rury po jednej stronie z wykorzystaniem ori rur...
mój IC wygląda tak:
jest dyskusja na ten temat tu:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=57608&start=75
jeśli możesz napisz coś tam, przynajmniej punkta bede mógł dać
dzięki !!
[ Dodano: Wto Sty 30, 2007 09:56 ]
aha, pytanie gdzie kupić takie grube opaski zaciskowe ?