bardzo pilne prosze o pomoc
za pomoc oczywiście punkcik

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tak wtedy bedziesz mógł wyjac amora z auta ale sprezyna zostanie na nim, dopiero po wyjeciu mozna zdjac sprezyne odkrecajac kolejna nakrętkę...Ta co jest od góry w kielichu trzyma tylko amora na miejscu....plazma pisze:dokładnie chodzi mi o to czy jak odkręce nakrętke na górze amora to czy bede to mógł poskładać bez tego ścisku do sprężyn?
zgadza ale rdze raczej kazdy by zauwazył,Kamil Włodi pisze:1.na dole gdzie się przykręca amortyzator to przekłada się śrubę przez niego tam może być wytłuczone
2.na górze jest tzw. kielich mi on cały przerdzewiał i prawie amortyzator wszedł do środka
więc to tylko dwie rzeczy które przychodzą mi do głowy
sas_gti pisze: A amory masz olejowe? moze przymarzły?
nakrętki raczejKamil Włodi pisze:śrubki
hmm no przydałby sie ich producent i nr ....plazma pisze:A amory masz olejowe? moze przymarzły?
tego nie wiem nie wiem jak to sprawdzić
to zapodaj bo nie wiem co nazywasz mocowaniem....hmmm czyzby przeszczep ćwiartki byl granyplazma pisze:ak przy okazji zauważyłem że mocowanie lewej strony jak patrze w bagażniku różni sie od prawej najlepiej jak foty zapodam:D
właśnie ona nie wystaje tak jak ta z lewj nakrętka jest tylko tak jakby troche niżejsas_gti pisze:a gdzie ankretka i talerzyk (druge foto)???
gdzie to można odczytac??sas_gti pisze:hmm no przydałby sie ich producent i nr ....
no wlasnie, gdy ona jest nizej i bez tego talerzyka, to ciezko dociagnac nakretke z odpowiendia sila, albo moze byc tak ze w ogole amortyzator nie jest skrecony bo ktos kto to skrecal dalej juz nie dal rady dokrecicplazma pisze:właśnie ona nie wystaje tak jak ta z lewj nakrętka jest tylko tak jakby troche niżej
no na amortyzatorze, kazdy producent mzoe nabic w innym miejscu nie ma reguły ale przewaznie na rurzeplazma pisze:gdzie to można odczytac??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości