Temat bumerang: jakiej firmy kable WN??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Bezy
- Mały gagatek
- Kontakt:
Temat bumerang: jakiej firmy kable WN??
Yo!
Troche burdelowy ten temat - bo poruszany był juz napewno wiele razy. Przeszukiwałem forum - ale cięzko natrafic na dokładnie info w tej sprawie.
A więc pytanko jest takie: jakiej firmy kable WN kupić a jakiej firmy się wystrzegać. Prosze o wskazania w połączeniu z sensownymi cenami takich kabli.
Wcześniej chwaliłem kable (silikonowe)WN firmy JANMOR, ale wycofuje sie z tego...Rok po wymianie - po zroszeniu ich woda i po zgaszeniu światła w garażu - miałem efekty jak z filmu "Bliskie spotakania III stopnia", tylko ze wszystko w niebieskiech migających kolorach na całych długościach kabli... Olałbym to - ale kupno takich kabli to wydatek min. 100 zł
Troche burdelowy ten temat - bo poruszany był juz napewno wiele razy. Przeszukiwałem forum - ale cięzko natrafic na dokładnie info w tej sprawie.
A więc pytanko jest takie: jakiej firmy kable WN kupić a jakiej firmy się wystrzegać. Prosze o wskazania w połączeniu z sensownymi cenami takich kabli.
Wcześniej chwaliłem kable (silikonowe)WN firmy JANMOR, ale wycofuje sie z tego...Rok po wymianie - po zroszeniu ich woda i po zgaszeniu światła w garażu - miałem efekty jak z filmu "Bliskie spotakania III stopnia", tylko ze wszystko w niebieskiech migających kolorach na całych długościach kabli... Olałbym to - ale kupno takich kabli to wydatek min. 100 zł
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
ja tez bede teraz zmienial i kupie chyba Sentecha ok 95zl. zastanawiam sie tez nad kablami firmy Tesla http://www.expert.auto.pl/przewody.php ale nikt nic nie moze powiedziec na ich temat. cana podobna jak sentechy. sentechy wiele osob mi polecalo.
jak cierpisz na nadmiar kasy to mozesz jeszcze ngk ale mnie cena zabija - ponad 200zl
jak cierpisz na nadmiar kasy to mozesz jeszcze ngk ale mnie cena zabija - ponad 200zl
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
Mialem przewody firmy SENTECH i po ponad pół roku po prostu samochod mi nie zapalił. Dostały troche wody i dostały przebicia. Wiecej juz takich wynalazków nie kupie. Teraz kupiłem BERU. Zapłaciłem za nie 90zl, za SENTECHy dałem cos kolo 60 zl wiec uwazam ze nie ma co kombinowac z jakimis podrzednymi firmami bo oryginały wytrzymaja pare lat a te tansze po roku nadaja sie do wymiany.
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
a gdzies ty takie tanie te beru dostal??? w intercars do mojego kosztuja 160zl i 193zl (bo sa dwa rodzaje)kwiatekm pisze:Mialem przewody firmy SENTECH i po ponad pół roku po prostu samochod mi nie zapalił. Dostały troche wody i dostały przebicia. Wiecej juz takich wynalazków nie kupie. Teraz kupiłem BERU. Zapłaciłem za nie 90zl, za SENTECHy dałem cos kolo 60 zl wiec uwazam ze nie ma co kombinowac z jakimis podrzednymi firmami bo oryginały wytrzymaja pare lat a te tansze po roku nadaja sie do wymiany.
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
-
- Mały gagatek
- Kontakt: