problem z zegarem wyswietlaczem zegarów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Koledzy podłączam się pod temat od dwóch dni mam ten sam problem tylko że w moim przypadku nie zeruje się zegarek elektroniczny a dokładnie jest tak że przy próbie odpalenia za każdym razem licznik sam wchodzi w swoje ustawienia serwisowe i pojawia mi się numer z przełożeniem licznika w moim przypadku akurat 3838 po czym właśnie resetuje mi się tylko licznik kilometrów dziennych akumulator wykluczam bo mam nowiutką centre i kręci jak szalona co to może być jakieś zwarcie czy co
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
sprawdziłem i nic na ten temat tam nie znalazłem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
tak sprawdzałem tą tabelkę i czy chodzi ci o to że takiego przełożenia wogóle tam nie ma ??
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP