temperatura w vr6
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
temperatura w vr6
witam mam pytanko o temp.pracy silnika aaa.wymieniłem u siebie termostat,czujniki,a wskazówka na trasie wychyla sie do ok.80stopni,w korku wzrasta do 90.jaka powinna być temp pracy vr-ki.termostat założyłem wahlera a czujniki oryginały.tem otwarcia termostatu to 80stopni ,może vr6 ma tak a niska tem pracy?piszcie.dzieki
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Taka jak i innych silników - 90 stopni.jarvr6 pisze:jaka powinna być temp pracy vr-ki
Ale to normalne - ja w trasie jak jadę to też mi schładza się do jakiś 85 stopni.
W korku w lato do 95 dochodzi.
Ale poza tymi ekstremalnymi przypadkami podczas normalnej jazdy po mieście czy w trasie mam 90
Jak w trasie tak Ci się schładza to też nie tragedia, powiedział bym że to normalne.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
Re: temperatura w vr6
mam bardzo podobne temperatury wiec wg mnei jest OKjarvr6 pisze:witam mam pytanko o temp.pracy silnika aaa.wymieniłem u siebie termostat,czujniki,a wskazówka na trasie wychyla sie do ok.80stopni,w korku wzrasta do 90.jaka powinna być temp pracy vr-ki.termostat założyłem wahlera a czujniki oryginały.tem otwarcia termostatu to 80stopni ,może vr6 ma tak a niska tem pracy?piszcie.dzieki
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !