[KR]Różnica między instalacją starą a nową,pytanie o manetki

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

wojtek_sari
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

[KR]Różnica między instalacją starą a nową,pytanie o manetki

Post autor: wojtek_sari » śr sty 17, 2007 19:38

Witam Panowie mam takie zapytanie:
W moim mk2 90' przelaczniki zespolone maja awaryjne, a w GTi 16V ktore mam na czesci tez z 90' awaryjne sa w desce;/ Moje pytanie brzmi od czego to zalezy?? Moze ktores z nich ma jeszcze stara instalcje elektryczna? Chce przelozyc caly silnik i instalacje ale jesli jest stara to wole kupic nowego typu wiec potrzebne mi troche info. Dzieki za wypowiedzi(bede chojny:P)
Ostatnio zmieniony pn sty 22, 2007 13:47 przez wojtek_sari, łącznie zmieniany 2 razy.

Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco

Awatar użytkownika
Smaczny
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Smaczny » śr sty 17, 2007 19:50

wojtek_sari, dziwne, że ten GTI z 90r ma taką instalację. Mniej więcej w połowie 89r się to zmieniło na nowsze, czyli takie jak Ty masz - awaryjne, licznik na jedną kostkę...

FORD
Fix Or Repair Daily

wojtek_sari
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: wojtek_sari » pn sty 22, 2007 13:25

A fakt ze silnik jest z 88 zmienia cos? W dowodzie jest 90r i nr silnika tez jest wbity w dowod wiec swapu nie bylo :bigok: instalka jest pod digifiza jesli to cos zmienia. Generalnie chodzi mi o to zeby przy swapie nie wywalac calej instalcji wole zostawic swoja z 1,3 jesli by sie roczniki zgadzaly, po czym to sprawdzic?

Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”