Mam problemik ze wspomaganiem.tzn taki malutki.jak skrecam np na parkingu w miejscu to mi piszczy troche cos we wspomaganiu.podejrzewam ze tzreba dolac plyny bo jest za malo,tak mikolega powiedzial.mozna ten plyn dolewc?jesli tak to jaki mam zalac?podobno sa jakies rozne kolory.
Wspomaganie.Jaki płyn dolać?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wspomaganie.Jaki płyn dolać?
Witam.
Mam problemik ze wspomaganiem.tzn taki malutki.jak skrecam np na parkingu w miejscu to mi piszczy troche cos we wspomaganiu.podejrzewam ze tzreba dolac plyny bo jest za malo,tak mikolega powiedzial.mozna ten plyn dolewc?jesli tak to jaki mam zalac?podobno sa jakies rozne kolory.
mam zalac taki sam kolor?pozdrawiam! 
A mozna zalac taki plyn znalazlem na allegro do wspomagania (bo mam jednek za malo) z uszczelniaczem>Warto lac takie cos.Mam tez maly problemik z olejem ktory mi tez gdzies ucieka.przez dolna uszczelke troszke,ale zawsze ucieka i tez kupilem taki plyn ze sie dolewa do oleju i niby troche zatyka tam cos:).warto lac takie cos?Pozdrawiam!
[ Dodano: 21 Sty 2007 08:03 ]
witam.bagnetu nie mam.chyba mam tylko odkrecany zbiorniczek,chyba ze jest w srodku ten bagnet.dzisiaj zobacze dokladnie.a ten pasek to samemu gu da rade wymienic?.pzodrawiam!
[ Dodano: 21 Sty 2007 08:03 ]
witam.bagnetu nie mam.chyba mam tylko odkrecany zbiorniczek,chyba ze jest w srodku ten bagnet.dzisiaj zobacze dokladnie.a ten pasek to samemu gu da rade wymienic?.pzodrawiam!
Płyn do wspomaganie musisz dolać taki jaki jest już w układzie. Jest to taki sam olej jak do skrzyń automatycznych. Są dwa kolory - zielony i czerwony, nie lej nic z allegro.niunioit pisze:A mozna zalac taki plyn znalazlem na allegro do wspomagania (bo mam jednek za malo) z uszczelniaczem>Warto lac takie cos.Mam tez maly problemik z olejem ktory mi tez gdzies ucieka.przez dolna uszczelke troszke,ale zawsze ucieka i tez kupilem taki plyn ze sie dolewa do oleju i niby troche zatyka tam cos:).warto lac takie cos?Pozdrawiam!
2- Nie dolewaj zadnych "wynalazków" . Zlikwiduj przecieki.
- tomekzabrze
- Użytkownik

- Kontakt: