Witam,
Zuważyłem dzisiaj wiszący sobie luzem kabelek zakończony wtyczką z dwoma pinami. Kabelek ten wychodzi z wiązki idącej do prawego reflektora, ma około 20cm długości i nie mam pojęcia gdzie powinien być podłączony...Przpatrzyłem okolicę gdzie ewentualnie mógłby sięgać i nie widać rzadnego złącza...Ktoś wie co to za ustrojstwo?
Pozdrawiam,
Radek
Do czego ten kabelek ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Jesli tylko przy jednej lampie to moze to byc np do czujnika temp zewn (wowczas wskazanie pokazywane jest na komputerze w desce) - jest on zamontowany w zderzaku. Jesli taki kabel wisi przy wiazkach do obu lampo to moze byc instalacja pod halogeny (jesli ich nie masz)
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Radion
- Ma gadane

- Auto: VW Golf IV Variant
- Silnik: ALH
Tak, kabel wisi tylko przy lampie z jednej - prawej strony. Halogenów nie mam, a komputer pokładowy pokazuje temperaturę zewnętrzną, więc to raczej nie to... Jakieś inne pomysły?Gitner pisze:Jesli tylko przy jednej lampie to moze to byc np do czujnika temp zewn (wowczas wskazanie pokazywane jest na komputerze w desce) - jest on zamontowany w zderzaku. Jesli taki kabel wisi przy wiazkach do obu lampo to moze byc instalacja pod halogeny (jesli ich nie masz)
Pozdrawiam,
Radek