http://www.cncheads.co.uk/gallerys/vw_g ... llery.html
przykład
Tak powinna wyglądac głowica po portingu - 16V
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
napracował sie ktoś i dobrze! Kanały zrobione poprawnie ale prowadnice zj......ane.
Jeśli chodzi o kanały chyba usłyszał gdzieś kiedyś o co chodzi, natomiast prowadnice to PORAŻKA niwelują całą pracę włożoną w kanały, a szkoda!
Ciekaw jestem jakie zawory i jakie kąty Koleżka zastosował, bo na focie nie widać?!?
Jeśli chodzi o kanały chyba usłyszał gdzieś kiedyś o co chodzi, natomiast prowadnice to PORAŻKA niwelują całą pracę włożoną w kanały, a szkoda!
Ciekaw jestem jakie zawory i jakie kąty Koleżka zastosował, bo na focie nie widać?!?
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
jak wejdziesz na link powyzej to zobaczysz, ze nie jest to home made,Jacek-ltd pisze:napracował sie ktoś i dobrze! Kanały zrobione poprawnie ale prowadnice zj......ane.
głowice sa robione do sportu
www.vrservice.pl