Nie moge odczytać ze swojej uszkodzonej. Poproszę o weryfikację nr pompy i średnicy koła zamachowego tej pompy
Nr nadzwozia WVWZZZ1JZXW443658
Prawdopodobnie będzie to nr: POMPA: 1J0 422 154 J
KOŁO: 038 145 255 A
Na allegro jest pompa o takim samym numerze tylko na końcu oznaczenia zamiast literki J jest A - czy to oznacza że nie będzie dobra?
[MK 4] Pompa wspomagania 1.9 SDI - potrzebny pilnie nr pompy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
jaszczur
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
więc tak ten nr który podałeś pompy to w/g niego wyszło mi coś takiego po wpisaniu w katalog Pompa hydrauliczna układu kierowniczego TRW JPR232 Pompa wspomagania ukł. kier. AUDI A3 (8L1)
1996.01-2000.08
a z kolei po wpisaniu modelu auta i jego silnika wyszło jaka powinna być Pompa hydrauliczna układu kierowniczego TRW JPR191

1996.01-2000.08
a z kolei po wpisaniu modelu auta i jego silnika wyszło jaka powinna być Pompa hydrauliczna układu kierowniczego TRW JPR191

jakieś dziwne oznaczenia. ja się spotkałem z oznaczeniami 1J0...... i na końcu różne literki A, B, E, J . Ale wracając do tematu. Czy ta pompa przedstawiona na rys. jest odpowiednikiem mojej czyli z literką J? Bo dowiedziałem się w serwisie, że każda będzie pasowała, tylko trzeba zwrócić uwagę na odstęp flaszy (tego do czego przykręca się koło) od korpusu pompy. W jednych jest bardzo mały (3-4 mm) a w drugiej większy (ok. 10 mm) Czy możesz mi powiedzieć (jeśli masz więcej fotek tej pompy mojego odpowiednika) jaki odstęp jest w tej ? pozdrawiamjaszczur pisze:więc tak ten nr który podałeś pompy to w/g niego wyszło mi coś takiego po wpisaniu w katalog Pompa hydrauliczna układu kierowniczego TRW JPR232 Pompa wspomagania ukł. kier. AUDI A3 (8L1)