zna ktos moze ten model?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zna ktos moze ten model?
Witam, jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc i pomoc w doborze sprzetu, a mianowicie chodzi mi o wzmacniacz firmy steg k4/01 czy moze mial ktos z was z nim stycznosc lub go slyszal jak gra, jezeli nie to moze doradzicie jakis inny dobry wzmak w podobnej cenie tzn 1500-2000zl dodam tylko tyle ze ma napedzac zestaw przedni ktorego jeszcze nie posiadam ale od razu tez bede chcial zakupic no i suba o mocy okolo 250-300 rms, muzyki jakiej slucham to w wiekszosci muzyka dance, wiec zalezalo by mi raczej na wzmaku grajacym dynamicznie, z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
A5 to 3-kanałówka. Zasilisz nią spokojnie przód i suba.
O RA50 nic nie wiem niestety.
To bardzo dobry wzmacniacz. Jednak jakbym mial wybierac to wziąłbym sprawdzonego DLS'a
O RA50 nic nie wiem niestety.
Czy widzisz tu gdzieś, że go nie polecamKubus20 pisze:W każdym razie wzmak zacny. Dynamiczny i muzykalny, duzo bardziej od niższych serii QM, które też mają dobre opinie.
To bardzo dobry wzmacniacz. Jednak jakbym mial wybierac to wziąłbym sprawdzonego DLS'a