Do znawcow VAG: Czy VAG bedzie chodzil na P100 ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Do znawcow VAG: Czy VAG bedzie chodzil na P100 ?
Wpadl mi rece fejs na com. Chce sobie kupic jakiegos taniego laptopa do diagnozowania.
Czy VAG bedzie chodzil bez problemu na Pentium 100, 24 RAM, pod Windowsem 95 ?
Re: Do znawcow VAG: Czy VAG bedzie chodzil na P100 ?
jasne ale Ramu by się przydało,pewnie laptopika dorwałes z takim wyposażenieminek01 pisze:Wpadl mi rece fejs na com. Chce sobie kupic jakiegos taniego laptopa do diagnozowania.
ja mam starego P200mmx z 16MBramu i win millenium
zobacz TUTAJ
Adamm mi odpowiedział a ja sie pytałem o minimalne wymagania VAGa
oczywiście komp musi mieć chociaż RS232, mój laptop ma zarówno RS232 jak i USB
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
ja mam lapcia 486 44Hz 8 MB RAM win95 i chodzi VAG 3.9, 4.11 , scantool i reszta bajzlu. bierz smiało, bylebyś miał port COM.
[ Dodano: Wto 16 Sty, 2007 14:36 ]
tylko wez pod uwagę ze kupując tak starego lapcia bedziesz uwiązany do gniazdka 220v bo bateria nie podoła nawet kilku sekund pracy.
[ Dodano: Wto 16 Sty, 2007 14:36 ]
tylko wez pod uwagę ze kupując tak starego lapcia bedziesz uwiązany do gniazdka 220v bo bateria nie podoła nawet kilku sekund pracy.
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Re: Do znawcow VAG: Czy VAG bedzie chodzil na P100 ?
człowek spod tego numeru 0 71 359 53 44 , Grzegorz sie nazywainek01 pisze:Chce sobie kupic jakiegos taniego laptopa do diagnozowania.
handluje właśnie tanimi używkami zdzwon się jak chcesz ..
[ Dodano: Wto Sty 16, 2007 14:38 ]
można reanimować albo dać do regenracji co prawda kosztuje to ponad 100złdjtom pisze:tylko wez pod uwagę ze kupując tak starego lapcia bedziesz uwiązany do gniazdka 220v bo bateria nie podoła nawet kilku sekund pracy.
(gdzieś na Allegro, jest firma kóra to robi i daje gwarancję oraz sprzedaje same ogniwka)
ale wtedy zasilanie na kablach mamy z głowy
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Pozniej Ci napisze, bo wszedlem tylko na chwilkie. regenerowalem tak juz baterie od koma i to naprawde daje, nie bedzie nowa ale bedzie dluzej trzymac...RobertP pisze:że co ?????
[ Dodano: Wto Sty 16, 2007 23:27 ]
Jest taki sposob regeneracji baterii: Zawijasz rozladowana baterie w gazete, wsadzasz w foliowa torebke, najlepiej taka z zamknieciem... Wsadzasz paczke do zamrazalnika na 3 dni. Nastepnie bateria musi sobie polezec 2 dni w temperaturze pokojowej. Na koniec ladujesz na maxa.
Sprawdzilem to juz na dwoch bateriach z Nokii. Rewelacji nie ma i nowej z niej nie zrobi, ale troche daje.
BTW
Kupilem to - http://allegro.pl/item156557436_toshiba ... 110ct.html
Jak mowicie, oplacalo sie ?
inek01, spokojnie starczy
nie byłem w Ciechanowie, byłem na żeraniu w niedzielę, dzis przyjezdza gosc który go wtedy oglądał, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
THX !inek01 pisze:Jest taki sposob regeneracji baterii: Zawijasz rozladowana baterie w gazete, wsadzasz w foliowa torebke, najlepiej taka z zamknieciem... Wsadzasz paczke do zamrazalnika na 3 dni. Nastepnie bateria musi sobie polezec 2 dni w temperaturze pokojowej. Na koniec ladujesz na maxa.
Sprawdzilem to juz na dwoch bateriach z Nokii. Rewelacji nie ma i nowej z niej nie zrobi, ale troche daje.
trochę śmiesznie i jakby nie z tego świata
Sharan - AFN
Sharan - AFN