2.0 16V 9A do MK2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- przemekkum
- Użytkownik
- Kontakt:
2.0 16V 9A do MK2
mam opcje wrzucic taki silnik jak w temacie do moejgo golfa. moj golf to 1.6 na gazniku ze skrzynia 4 biegowa(troche kicha).
mam pytanie co bede potrzebowal do tej zmiany??
silnik skrzynie komp i wiazke wiem ze napewno tak. ( a czy jakies poloski zaciski hamulcowe jakies sprzeglo hydrauliczne, jakies linki do skrzyni) cos z tego bedzie potrzeba??
chce zrobic SWAPa w 5 dni najlepiej od poniedzialku do piatku
napiszcie jakies rady albo komplikacje jaka moga wystapic.
silnik skrzynie komp i wiazke wiem ze napewno tak. ( a czy jakies poloski zaciski hamulcowe jakies sprzeglo hydrauliczne, jakies linki do skrzyni) cos z tego bedzie potrzeba??
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: 2.0 16V 9A do MK2
przyjedz do mnie ja mam taki zestaw z MKII do sprzedania,przemekkum pisze:mam opcje wrzucic taki silnik jak w temacie do moejgo golfa. moj golf to 1.6 na gazniku ze skrzynia 4 biegowa(troche kicha).
9A na digifancie 1, pasuje pod twoja 4 biegowa skrzynie dobra baza pod turbo, super chdozi na LPG
www.vrservice.pl
- przemekkum
- Użytkownik
- Kontakt:
Borys ja czekam na to ile bekną mi w warsztacie za doprowadzienie mojego zeswapowanego auta do przyzwoitości...a jak będe wiedział to odezwę się do Ciebie i pogadamy o tym dugi co masz na handelek.. w tym tygodniu sie dowiem jak tylko odstawie gofera..Borys pisze:1300 komplecik z listwa wtryskami itd
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
jak uwazasz tylko sie spiesz bo moze ktos podkupic kto pierwszy ten lepszytirsone pisze:Borys ja czekam na to ile bekną mi w warsztacie za doprowadzienie mojego zeswapowanego auta do przyzwoitości...a jak będe wiedział to odezwę się do Ciebie i pogadamy o tym dugi co masz na handelek.. w tym tygodniu sie dowiem jak tylko odstawie gofera..Borys pisze:1300 komplecik z listwa wtryskami itd
www.vrservice.pl