Moje skromne Car Audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- janek822
- Użytkownik
- Kontakt:
Moje skromne Car Audio
W końcu dorobiłem sie zdjęć, nie są dobrej jakości ale zawsze coś.
Jak ściągne zdjęcia z telefonu to zarzuce jeszcze etapy pracy jakie wykonywałem. Co do bagażnika to nie jest tam za czysto a dziura w skrzyni to otwór na mocowanie antykradzieżowe. No i odnośnie wzmacniacza- nie styka sie z metalowym oparciem (chociaz jest przykręcony śrubami) dałem plastikowe tulejki.
A pod siedzeniem to jest masa kabli i różne urządzenia np. telefom samochodowy.
No i ocencie pokrowce jakie nie dawno sobie zamówiłem. Co do wiszących kabli to tez wezme na nie poprawke
Ok
Radio jak widać Pioneer DEH 4800 -510zł(nowe)
Głośniki PB+dystanse -329zł(nowe)
Wzmacniacz Axton C508 -500zł(prawie nowy)
taśma dekarska Soudal 22.5cmx10m -75zł
kable przeważnie Dietz - były juz
skrzynia z subem Infinity 811w/170W -300zł (4lata temu)
robocizna - bezcenna
Jak ściągne zdjęcia z telefonu to zarzuce jeszcze etapy pracy jakie wykonywałem. Co do bagażnika to nie jest tam za czysto a dziura w skrzyni to otwór na mocowanie antykradzieżowe. No i odnośnie wzmacniacza- nie styka sie z metalowym oparciem (chociaz jest przykręcony śrubami) dałem plastikowe tulejki.
A pod siedzeniem to jest masa kabli i różne urządzenia np. telefom samochodowy.
No i ocencie pokrowce jakie nie dawno sobie zamówiłem. Co do wiszących kabli to tez wezme na nie poprawke
Ok
Radio jak widać Pioneer DEH 4800 -510zł(nowe)
Głośniki PB+dystanse -329zł(nowe)
Wzmacniacz Axton C508 -500zł(prawie nowy)
taśma dekarska Soudal 22.5cmx10m -75zł
kable przeważnie Dietz - były juz
skrzynia z subem Infinity 811w/170W -300zł (4lata temu)
robocizna - bezcenna
Ostatnio zmieniony sob sty 13, 2007 13:46 przez janek822, łącznie zmieniany 1 raz.
- janek822
- Użytkownik
- Kontakt:
kolory mi pasują a zbyt dużych napisów nie ma bo wiochy dużej nie chciałem a jest tylko mała wioska no właśnie kwestia gustu, a poza tym to ciężko miałem kupic dobre pokrowce na kubełki-oli- pisze:jakos mi sie nie widza,ale to kwestia gustu
dla mnie gra dobrze, nie duza skrzynia bo chyba 22l ale jest OK. Firmy??? z tyłu na stykach jest Jensen Gemini. Głośnik tez nie najgorszy, nie miałem już funduszy by suba zmieniac a musiałbym wmak większy kupić-oli- pisze:jeśli można wiedzieć jakiej firmy jest ta skrzynia ( i jak to gra
chip+216(made in mirass) = około 130PS/290NM narazie :)
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- rerekumkum
- Ma gadane
- janek822
- Użytkownik
- Kontakt:
no rzeczywiscie do kitu ale ja je skróciłem po obu stronach i teraz fajnie przylegaja do fotela.bialko1991 pisze:ale sciagacze z tyłu na pokrowcach nieciekawe, co?
może być, chociaż nie mam porównania ale całkiem dobrze i bass jest nawet (chodź może troche za słaby) ale dla mnie wystarczającyrerekumkum pisze:jak wrazenia z odsluchu??
chip+216(made in mirass) = około 130PS/290NM narazie :)