benzynka na bagnecie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt:
benzynka na bagnecie
Witam mam problem dizsiaj patrzylem na bagnet ile jest oleju i .... olej zrobil sie zadki i czuc paliwkiem. po przejechaniu 230km spalil 25 LITROW
Nie znalazlem nic na ten temat na forum wiec napisalem posta.Sa tematy,ale na temat plynu chlodniczego
Za pomoc z gory dzienki
Nie znalazlem nic na ten temat na forum wiec napisalem posta.Sa tematy,ale na temat plynu chlodniczego
Za pomoc z gory dzienki
Na forum pojawiało się pod nazwą benzyna w oleju czy coś takiego.Piotrek1983bb pisze:Nie znalazlem nic na ten temat na forum
Twój problem, jest bardzo poważny, bo może doprowadzić do zatarcia i również zapalenia silnika.
Są dwie drogi - albo nie pali któryś cylinder (lub mieszanka jest zabogata) i benzyna wlewa się do misy z cylindra, albo (sorry nie wiem jaką masz pompę paliwa w tym silniku) jest połaczenie między instalacją paliwową a blokiem.
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt:
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt:
Może i są jakies zestawy naprawcze ale nie wiem czy opłaca sie w to bawic. Pompka paliwowa bedzie sie kosztowac w granicach 50-70 zł. Wpisz w przglądarkę adres:www.automotosklep.pl, tam znajdziesz prawie wszystko.
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt:
Z tej stronki cena wynosi 56 zl , a na allegro 200zl lub zobacz na http://www.pompypaliwa.istore.pl/sklep, ... 992,0.html
cena to 190 zl ????
O co chodzi??
cena to 190 zl ????
O co chodzi??
Pompka w cenie 56zł jest napędzana mechanicznie i jest umieszczona przy bloku silnika, natomiast ta druga za 190 jest napędzana elektrycznie i najprawdopodobniej znajduje się w baku paliwa, musisz zobaczyc jaką masz pompke, ale jesli elektryczną to raczej pojawienie sie benzyny w oleju nie jest spowodowane jej uszkodzeniem
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt:
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt: