Ubywa płyn chłodniczy ale to raczej nie uszczelka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mam takie pytanie. Ponieważ pasuje mi tu właśnie nie do końca otwarty termostat sądząc po objawach, to może go wogóle nie zakładać - to znaczy tak tylko na próbę, teoretycznie powinna być wtedy temperatura za niska, przejadę się na trase do 160km/h potrzymam tak trochę i od razu będzie widać czy jest dobrze.
Ale czy mogę wyjąć termostat w ogóle i tak pojeździć z pół godziny? Da się to poskręcać bez termostatu?
Jeśli się nie da go całkiem wyjąć to czy można go tymczasowo zblokować żeby był cały czas otwarty?
Ale czy mogę wyjąć termostat w ogóle i tak pojeździć z pół godziny? Da się to poskręcać bez termostatu?
Jeśli się nie da go całkiem wyjąć to czy można go tymczasowo zblokować żeby był cały czas otwarty?
no tak teraz jasnegreg pisze:kierunkowo tj ten pałąk ma byc pionowo - nie chodzi mi o to że pałąk do silnika a nie do króćca tylko ustawienie w pionie pałąkaRobertP pisze:nie da sie inaczej włozyć tylko w jedną stronę pasuje
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
da się bez termostatu, po co go blokować skoro można i bez niegokarol05 pisze:Ale czy mogę wyjąć termostat w ogóle i tak pojeździć z pół godziny? Da się to poskręcać bez termostatu?
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN