[Mk2 TD] Wymiana uszczelniacza od strony sprzęgła
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
[Mk2 TD] Wymiana uszczelniacza od strony sprzęgła
Jestem w trakcie wyniamy sprzegła i mam pytanie odnośnie wymiany uszczelniacza od strony sprzęgła. Mam już wszystko rozebrane i odrazu chce wymienić uszczelniacz tylko jak byłem w sklepie do gość mi chciał dać dwa uszczelniacze duży na wał korbowy i jakiś maly. I mam pytanie od czego jest ten mały uszczelniacz bo nie mam książki a jeszcze nie małem okazji tego wymieniać. I jeszcze jedno czy jest sens przetaczać koło zamachowe bo tarcza od strony koła zaczeła już jechać nitami i musze coś z tym zrobić albo szukać jakiejś dobrej używki. I tak na koniec jakim momentem muszą być dokręcone śruby mocujące docisk do do wału korbowego.
mój golfik piękny styl prosto z Holandii przybyłem nim kilka chwil w tulipanach stal i trochę sobie zgnił hehe/stoi i tęskni za mną a ja niestety rozglądam się za innym autem ale sercem zawsze z MKII/ Passat 3BG nowy nabytek/MK2 nadal w stajni
-
- Mały gagatek
dzięki wielkie tomcio666
ten środek to chyba jakiś klej do gwintów. A co myślisz o toczeniu tego koła jest jakiś sens czy mam czekać aż mi znajomy przywiezie z mi niemiec ale nistety dopiero na sobote

ten środek to chyba jakiś klej do gwintów. A co myślisz o toczeniu tego koła jest jakiś sens czy mam czekać aż mi znajomy przywiezie z mi niemiec ale nistety dopiero na sobote

mój golfik piękny styl prosto z Holandii przybyłem nim kilka chwil w tulipanach stal i trochę sobie zgnił hehe/stoi i tęskni za mną a ja niestety rozglądam się za innym autem ale sercem zawsze z MKII/ Passat 3BG nowy nabytek/MK2 nadal w stajni
-
- Mały gagatek
i tak zrobie nie bede toczył tylko poczekam do soboty niestety pozdro