[mkII] układ kierowniczy-zawieszenie(stabilizator)

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » ndz sty 07, 2007 17:12

mi tez pokazalo na przegladzie ze amorki sa dobre a byly do bani,a 4 kola wywazales?maglownica jak jest walnieta to raczej stuka po dziurach.ale raczej nie drzy kierownica,przynajmniej jak ja mialem stara wytluczona to poza stukaniem nic innego sie nie dzialo.

Awatar użytkownika
sas_gti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: sas_gti » ndz sty 07, 2007 18:33

Dioda83 pisze: później pojechałem ustawić zbieżność
to tylko zbnieżnosć zrobiłeś czy całą geometrię??
to moze wszytko jest ok tylko to twoje subiektywne wrażenie....moze daj sie omuś przejechac kawałek tym samochodem.....

Awatar użytkownika
Dioda83
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Dioda83 » ndz sty 07, 2007 23:37

tzn. tak najpierw byłem u wulkanizatora tam sprawdzili mi opony i wyważyli alufelgi, potem pojechałem ustawić zbieżność, ale i tak jest lipa bo ściąga mi delikatnie auto, a co do geometrii kół to nie wiem czy coś było robione , przyznam się że nawet nie wiem na czy to polegam (proszę mnie oświecić :D), a czy jest to moje wrażenie hmm raczej nie, jeźdźiłem już z kilkoma osobami i potwierdziły moje wrażenia odnośnie "pływania" auta, wygląda to tak że kierownica delikatnie waha się na lewo i prawo na prostej drodze i ma się wrażenie jakby nie miało przyczepności z asfaltem :/ kurde już nie wiem co mam o tym sądzić... nie sądzę aby mi się to wydawało...

SPRZEDAJĘ
Mój Mk2
Obrazek
www.wsercupolska.org

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”