prosze o jakies wskazowki i gatunek materialu ktory bedzie dobrym zastepca oryginalnej gabki. Pozdrawim
Problem z wykladzina
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
Problem z wykladzina
Witam wszystkich mam maly problem z wykladzina bo bylem ostatnio zmuszony zerwac te "gabke" ktora byla miedzy podlaga a wykladzina i nie moge jej zalozyc bo byla cala przegnita i sie darla jak wata
Co za tym idzie brakuje mi jakies 2cm zeby podpiac wykladzine na progu. co moge z tym zrobic, czym podlozyc moze ktos z was juz to robil.
prosze o jakies wskazowki i gatunek materialu ktory bedzie dobrym zastepca oryginalnej gabki. Pozdrawim
przeprowadzalem keidys konserwacje w swoim mk2 i przy demontazu wygluszen z podlogi wszystko sie praktycznie rozsypalo (zgnilo).Znalazlem unas producenta ktory produkuje wygluszenia (materialy filcowe typowo do samochodow) i kupilem caly duzy arkusz (chyba 1mx2m)Pamietam ze niekosztowalo to zbyt duzo.Bylo troszke zabawy zeby wszystko powycinac ale efekt byl bardzo dobry a w aucie zrobilo sie owiele ciszej.
Jesli nic byc nieznalazl u siebie to podaj mi jakis kontakt do Ciebie a ja zorietuje sie ile kosztuje taki arkusz i moge przeslac poczta
Jesli nic byc nieznalazl u siebie to podaj mi jakis kontakt do Ciebie a ja zorietuje sie ile kosztuje taki arkusz i moge przeslac poczta